Sunday, April 12, 2009

SABTU & AHAD


AKU SGT SUKE GAMBO NI!!!


- SABTU -
- PLAYGROUND UMAH MAK -

- AROUND 6PM -
- BWK ANAK & ANAK BUAH GI BERSUKAN -

- AKTIVITI BEBAS -





main elok2 ye anak2..jgn nak bergaduh je..aku laga pale dua2 satgi..kahhh

- AHAD -
- SRI PENTAS, TV3-

- HARI KEK -
- 9AM -
- NAK TGK KEK2 YG CANTIK2 -



PERTANDINGAN PERARAKAN..

CUPCAKES YG CHUMEL2..

ARTIS-ARTIS YG MENJAYAKAN..SPONGEBOB & PATRICK


KEK NI MENANG TEMPAT KE 3..AKU SGT SUKE!!!SBB ADE KUCING LAGI KO!!

13 comments:

lyna said...

hai sya....smlm kte nampak awk kt tb....ekekekeke..menyegih kemain...
tp skali imbas jele n x igtle nampak kt slot mane..hihi...

nasz said...

enjoy nye hujung mgu ko sya...

MUMMY ILA said...

nampak beno dina tu beso orangnye. dah sama beso cousin dia dah. hehehe

ooo ko pegi ye "hari kek" tu. aku lupa date dia wei..kalau idok aku pun nak ke sana. cantik2 kek dia tp aku rasa kawan2 kita lg berbakat ..terutama kak fiza..kak bibu & her. kowang kalau masuk sure leh menang. cayeeelaaa ckp aku...

ai said...

bersoronk kowang smalam ye? aku tingin gak nk pegi..tp x bape sihat lak..huhuhu

fazilzura said...

FULAMAKKKK .. aku terliur beb tgk kek2 tu sume.. mak aii ..
sure sume sedap2 tu . sapa yek yg menang , aku x sempat tgk pun.. amboi ko dek non, siap g terjah TV3 nampakkkk

elly @ suely said...

aku pon nampak ko kat tb sya... tp sekali imbas je... tp memg aku sure itu syafawati shamioon betul x sya? hehehe glamer mak...

Bibu said...

hehehe aku nampak ko dak cute!tapi sesaat 2 aje...

M@L@ said...

syok nyer mcm2 kek ada.. leh rasa ker..dah lps pertandingan tu?

~~ciklinn~~ said...

wah ni yg aku nak gi hari tu..tapi keluapaanlah pulak.....

hihihhihi comel aku tgok dina tgok ayam tu

Tinie said...

sonoknya ko sya..hiles aku..weekend aku dok umah jer..laki kerojo..menci

virusatu said...

suke2..kite suke kek yang ader kucing tu..amboi dina..jalan sakan ngan mak ko erk..hehehehehe..dpt tgk artis gitu..

saveme_zero said...

apesal tak ajak aku erkk?? kahhhhhhhhh

ctm-cak'on said...

x aci dina masuk tbbbbbbbb...

thn dpn sure x dek dah kene tggu 5 thn lg le baru ade, dina jgn lupa ajak akk ek! ekekek...