Thursday, April 23, 2009

OTOMEN TIGA!!!!


Salam
entry kali ni xde kena mengena dgn aku langsung sama skali!!!!
aku tujukan entry ni khas buat ALEX, anak kepada anne...di sebabkan anak dia minat gile2 babas kat ultramen ni ha!!!!!mane aku jpe otomen beso bagak ni??meh aku story skit..hehehe

____________________________________________________

Cite nye gini...Smalam aku EL yer..x keje..ade la hal nyer..korang xyah tau la..kahhhh...pastu..sambil2 aku wat puding kat umah...dlm kul 3ptg laki aku gi keje..dina tido...hmm..aku mule la rase bosan..ape nak wat eh??wat puding byk2..sape nak mkn??hmm..aku pun amek keputusan nak gi umah anne yg anaknye minat otomen tu!!kahhh...dlm kul 6ptg aku smp umah dia...lepak2..mek sara smp..borak2 lagi..dlm kul 845pm tu aku mintak undur diri..
tapi sblm balik..aku nak beli susu dina..udah abis dong..aku balik ikut au4 yer..tembus kat pasaraya HERO tu...(sape2 dok area situ tau la..)aku pun singgah la kat HERO tu..aku dpt parking tul2 dpn pasaraya tu..then,kuar2 kete je...

MAKK OIII!!!!TEKEJUT BEROK AKU..
DINA,ULTRAMEN DAH SAMPAI MALAYSIA!!!
JAUH DIA DTG DARI JEPUN!!KAHHHHHH...

mula2 dina x perasan dan x paham ape yg aku bebel kan tadi..aku ckp la ngan dina

DINA..TGK TU..OTOMEN..NAMPAK X..BESO KAN??
dina pandang sekeliling..cari otomen yg aku ckp..
NAMPAK X..aku tarik dia kedepan skit...pastu
MAKKKKKKKKKK..TAKUTTTTT...TOMEN!!!KELUAR!!!!
sambil mate buntang tgk OTOMEN BESO TU...
gelak akak jaga tepi tu dgr anak aku halau OTOMEN...

Pastu sekse nye aku nak bwk dia masuk pasaraya tu..
sbb nye dia dah nampak otomen bagak kat luar tu..
dia tarik2 tgn aku masuk kete...adehhh..
Akhirnye!!aku seret je dina masuk!!kahhhhhh
jaat x aku???


7 comments:

anne said...

kak sya... gile la... hahaha... klu alex nmpk anne baca n3 ni... then ternmpk ultraman... mampos die xbg anne tgk page lain... mst die amati smpi lebam...

adoi anne xdpt bygkn klu die ader kat situ... mao die suh anne angkut msk kete... xpun nangis guling2 nnt...

tp kn akk... ultraman ni tgi akk ke... nmpk cam sama tgi jerk ngn kak sya... kakaka...

nk ajak addy g nengok r... btol ke idak ni... kakakka

p/s: nnt klu ader mase... tny towkey tuh... bape riban ini ultraman... kakaka...

Nur Syafawati said...

kahhhhhhhh..ko berminat nak beli ke anne!!aku rase tokey kedai ni x moh jual kot...menda tu sgt valuable..hahhaha..buat org nak masuk slalu kedai dia..kahhh..
weh..otomen ti tinggi le...ni akusnap dari jauh.tu nampak same tinggi..kahhh..

MUMMY ILA said...

wakakaka..kalau izz mau dia dok pegang2 omen tu.

silap aribulan xmo balik umah..nak dok dgn omen

kirana@eja@ummikmal&irfan said...

erkkkkk adoyai gabaknye otomen tuh...hahahhaa
lawak ar dina ni...
rajin ko snap ekh sya...
agak2 ko ape tanggapan org yg nampak ko snap otomen ni???

el said...

wahhh abg danish dah dtg msia ke..
wakakakakaka
anak aku pun kalo npk otomen ni sure xmo balik umah....sure suh tarik balik sama..kahhhhh

nota bijik: syok tgk anak kusyuk tgk otomen kat tv..smpi org paggey pun xmo jwb...haihhhhh

elly @ suely said...

kahhhhhhhh... otomen ni aku teringat si qimie... b4 nie die x penh ade ati nk tgk cite atomen tau! weekend leps, aku bukak la chnel 611 suh qmie layan coz aku ngant0k gler nak tido, qime plak br bgun tido... ms tu cite atomen la, aku mengeluh gak coz mst die x nk tgk nye sbb die suke katun2 bkn atomen yg byk cite last2 baru kua atomen n raksasa tu kan... tp aku wat x tau je la, terlelap dah aku... pehtu aku terjaga la lam 10 minit terlelap td, aku nengok qimie duk kusyuk layan otomen nie coz time tu atomen n raksasa ngah berlawan kahhhhhhhh terus aku tersenyum... pehtu aku sbg tido balik... pasni leh la bukak cite atomen lg ekekeke...

Nur Syafawati said...

budak2 lelaki mmg suke dgn otomen yer..nape eh..hehehe..anak aku punye takut gile!!!siap suruh KELUAR lagi