Tuesday, April 7, 2009

AKTIVITI SABTU & AHAD

Salam...adeh...mood upload baru timbul...malassssssss..malasssss..nak2 tenet kat ofis problem jerk!!!bosan sungguh...hmm..ni ade skit piccas aktiviti aku sabtu & ahad lepas...ramai yg tanyer "mane entry ko?woi..update la blog!"kahhhhhhh...yela..yela..aku update ni ha!!

SABTU
RUMAH MAMA ELYIES
BIRTHDAY NURNAJAH AQILA YG KE - 2
SEGAMBUT DALAM
4PM-6PM

Aku x snap byk gambo la..sbb mcm x rajin je..lagi pun mase tu ramai no yg pakai DSLR yg mahal2 tu..segannnnnnnn weh nak kuarkan camera aku yg mcm lipas kudung tu..kahhhhhhhh...ELYIES,sorry..x dpt snap pic ko anak banak ngan proper..aku curi2 je..gambo ko dua banak ni..jadi la dari xde kan..tapi aku mcm terkilan skit..x snap pic kek minnie yg di buat oleh pastry chef kite..HERDA penang!!huh...tapi aku tau..mmg sodap kek ko tu her...ngeh..ngeh..







---------------------------------------------------------------------------------------

AHAD
PUSAT KOMUNITI TAMAN IBUKOTA
WEDDING PN.ALYN & EN.EE
115PM-2PM

Argghhh..jeles!!jeles!!!sbb kena balik awal!!!laki aku nak gi keje kul 330..sob..sob..sgt jeles tgk korang bergambo ramai atas pelamin yg sgt cantik itu..huhuh...xpela..aku pasrah..kahhh...anyway...SELAMAT PENGANTIN BARU 2 U ALYN...aku diantara terawal smp..so aku dpt snap gambo alyn kat REDCARPET!!KORANG XDE KAN??KAHHHHHHHH(NAK RIAK SKIT!!)

ko sungguh cantik woi!!!!rase mcm nak sanding balik!!ngeh..ngehh

dapnyer ko mkn gula2 aunty alyn tu ye nak!!

me with anne,herda,dina,daniel yg bolat!!!gerammm

sungguh ayu ko aelyn!!!cantik baju ko!!!

pelamin pun superb!!!sweet sgt..aku suke!

anak sape yg bolat ni???amek cepattttt!!

ni princess aku!!!!!ramai ckp dina dah susut :(

akhirnyer korang di satukan ...moga berbahagia ke akhir hayat..aminnn

8 comments:

Rafizah Nordin said...

sya,moh kite ramey2 pakat beli dslr.baru tak segan.wakaka

ellehhh takat tangkap gambo alyn kat kapet merah kite tak kisahlah sebab kite dapat lage2 pipi lagik ngan en ee...eh syilap lak...puan ee
aku ni ha...siap duduk tepi alyn lagi tau heheheeee
kasik ko hangat tak hingat!wakaka

♥ Eda ♥ said...

sya..aku ingat anak dara mana lah tadi...bukan main muder remaja dah aku tgk muke ko...serius!!klau aku ade..mungkin org ingat aku yg lag tue dari ko..hehe... hahah kak za...werh tgu aku...aku pun nak pakat ngan korang beli dslr same2...sogann arrr nak jumpe korang2 pehnih..klau sumer dah pkai dslr..hehe

saveme_zero said...

sian ko sya. klu ko ada..sure lg meriah..kahhhh (ayat nak sedapkan hati) lain kali la kita gambo atas pelamin lg..wakakakak

ai said...

huhuhu..takde rezeki aku nk join kung kang kung kang ngan kowang.. ;P

noreen-bulan said...

sbb tu reen tak bawa kamera terus...huhuhuhu...

*HeRdA* said...

aku pun haaaa..segan nk kuarkn Mr Kodok aku yg setakat 5mp aje tu hahahaha..lagi2 bile time tegang die dtg..lg aku segan hahaha..copy paste aje leeee..hahaha..

ppb_ppkp said...

dina susut sebab nak dapat adik kot.heheheheh

ctm-cak'on said...

hurm pasni seme pakai dslr, makin segan wooo nk jmpe, ekekekek!

**dina, sila doa dlm peot ibu kamu ni de 'isi' ye cyg, akak nk b'besan la dgn mak kamu, he2x