Thursday, April 9, 2009

DINNER!!

gambo diatas SAMA SEKALI tiada kena mengena
dgn tajuk entry kali ni ye kawan2...hmm..just nak
bgtau..DINA dah cungkil2 lipstik aku dgn pensel kaler dia!!
TQ DINA...SBB DAH RONGAKKAN LIPSTIK MAK!!
-----------------------------------------------------------------------------------------
Salam
Ari ni aku rase x sedap badan..tadi pun mintak permision bos balik awal skit.
sbb aku rase mcm nak pitam..tekak pahit,idung sumbat..mcm nak demam la..
hmm..kul 5ptg aku dah smp umah...lepakk je...zul dlm kul 630 smp...
kami lepak2 je..x plak tanye nak mkn ape kite mlm ni...
pastu tetiba..ternampak kertas SHAKEY PIZZA..NGEH.NGEH
"yang..nak ni yang!!"
"ape tu?"
"ni ha...pizza hutt(sambil nyanyi)
"hmm...talifon la..order"
"wahh..syoknyer...ok sye call"

30minit kemudian...PIZZA sampai...
kami pun mkn dgn aman nyer 3 banak!!
abis ko!!!!!huh...dina x abis2 cicah2 je..mkn nye tidak..

so, ni la dinner kami mlm ini...sekian terima kasih..
eh..lupe lak "tq ayah!!lanjer kami anak banak mkn!"
muahhhhhhhhh..ngeh..ngeh...























10 comments:

Rafizah Nordin said...

very good, dina!you done a good work kat maknye lipstic tu kikikikkkkk
untie pija caiyokkk dina muah!

My Blog said...

kelakar.. lipstik kena cungkil... pandai dina mewarna yerkrkk

elly @ suely said...

sodapnye makan pizza... meh sket hehehe...

~~ciklinn~~ said...

lor apa jadi dgn lipsetik itu... hahaaha

ha gemukskan lah bdn ko dik.... eh lupo.. takper makn2... nnati buat sit up... mihahahahha

♥ Eda ♥ said...

tq ayah...bukan je banje anak banak makan..malah makan mak skali..wakakakak...ko ni mekap lenkali simpan tu yg kena cungkil tu..huhuhu...dah kena beli lipstik baru pehnih...takpe ayah ko leh banjer :P

nasz said...

wakakaka, aku pon kena mcm tu gak sya. tu blm lg eyeshadow n blusher aku. abis dia cungkil ngn kuku. bedak lg best, baru gune bpe hari je, dah dipecahkan nye. adoiiii...

virusatu said...

amboi dina..dinner shakey pizza..lamanye tak makan shakey pizza..ermm..sedapnye..

thanks kak sya sbb bg support kat ain..

MUMMY ILA said...

MAKAN ..MAKAN..MAKANNN...

ayien78 said...

kekekeh...sya..dan ker..hik hik hik
sian kat ko... apasal dina buat keje sekolah smpi jd camni????
dia tgh buat keje skolah ko tk tgk??? kan dah ancus lipstik ko

sedap gilos piza tu

terliuq dah...

saveme_zero said...

hahaha..sama la mcm alya. abis eyeshadow aku dikoreknya..aihh. lama tak mkn pizza la...lanje aku sya..hehehe