Wednesday, April 8, 2009

CITE SEDEY..


korang masih ingat x entry minggu lepas..aku beli hp ni...:(:(
aku SGT2 SEDEY..TAPI X MOH FIKIRKAN.KRG AKU GILE!!
sebenarnyer..HP aku ni ROSAKKKKKKKKK....citenyer gini..

pagi smalam aku dpt call dari laki aku dia ckp suruh aku EL ari ni coz MIL aku demam...hmm..tapi aku kena gi ofis..sbb aku kan JAGA ofis..kena bukak pintu gua tu!!so,aku decide..bwk je la dina gi ofis..dia xde masalah pun..baik anak aku tu..kahhhhhhhh..

pastu..dlm kul 1030am..ofismate aku smp..aku pun balik la..(kira e/l la ni)..balik2..dina tido..aku ym la..tetiba rase nak mkn cendol weh!!!so,aku saje2 la plan..ajak mek ngan anne la gi mkn cendol..fuhh..laju de minah2 ni kalau dpt merayap..hahah..maklum ar..seharian dok umah jer!!hahha..aku paham..

Dlm kul 1tghari..aku siap2..kejut dina..
dina..bangun sayang..(masih xde respon)
dina..bangun la..mak nak gi jalan(masih xde ape2 berlaku)
dina..mak ade MAKE UP..dina nak make up x??
DGN TIBA2..MATA DIA BUNTANG PANDANG AKU SAMBIL ANGGUK2 MENGATAKAN YG DIA NAK DI MAKE UP!!ADEHHH..

aku pun teruskan perjalanan ke UKAY PER DANA..NAK amek mek ngan anne..smp2 ke kat kaw.umah dorang..ADOIII..AKU LUPE YG MANE SATU RUMAH DORANG!!aku pun keluarkan la hp aku...(nak call mek sara la konon) aku keluarkan pen hp tu..aku TEKAN2 x leh!!!xpe..sabo lagi..
tru TEKAN2 lagi..MASIH x boleh!!!adoiiiiiiii..apehal lak ni!!!

Aku pun try la bukak bateri..off on balik!!SIALLLLLLL..masih x boleh!!uwahhh...aku sgt marah..dah la x tau umah mek sara yg maner..mcmane nak call ni..CONTACT pun x leh tekan!!!kat situ gak aku #$%^#$^$%^#$%#@$%@#$@# dgn panjang nyer...DINA PANDANG AKU.."MAK..JOM..DAH SAMPAI " Katenyer..

aku nekad je..pusing2..cari KETE MEK SARA..skali jpe block C..fuh!!kebetulan mek tgh jengok kat TINGKAP!!LEGAAAAAAA..X PERLU CALL!!!SO,SMP SKRG LA PHONE AKU X LEH FUNCTION

mlm tadi laki aku dah gi balik kedai hp tu..dia amek hp aku..SO,HP AKU SKRG ADE DLM WARD NOKIA..SEDANG DI RAWAT..MAKAN MASA 4-5 HARI JU GAK...

AKU SEDEY...AKU PASRAH..DIA MASIH DARA..X TAU APE2..SAPE LA YG DAH MEROSAKKAN DIA!!!!!ARGHHHHHHHH...

AKU SEDEY...

16 comments:

Tinie said...

kesian kat ko.
aku pun pnh jadi macam tu, hp baru beli tak smapi seminggu dah hang..xblh gerak..oh ya hp aku yang baru ni, pen dia dah hilang..duhhh!!ko rasa2 kat pertama kompleks ada jual tak???hikhik

Bibu said...

la cane jadi camtu??tula..dugaannye..sabo ek syapa!

elly @ suely said...

aah kan? mcm mane lak leh jd camtu ngan tetibenye? mb die hang kot sya... ko asik duk raba2 je dia kot ekekeke...

ai said...

Iskkkkkkkkkk!!! tragisnye wei! sayanggggg giler la..huhuhu..harap2 sembuh la enpon kau tu ye syapa..

yg aku x bleh blah tu, mata dina buntang dengar nk kene makeup! hihihi

IRMALIAH MOHD RAMLI said...

siannnya kat ko...baru beberapa hr melaram..dia dh kena masuk wad....sadisnyer...

FaizAmYAirieL said...

alaa ciannye hp rosak..ekekeke...hp dare lak tu...takpela selagi ade waranty kasi repair jerk..tp tula kan repair mesti lame giler nk masuk ward..abih tu xdek hp la skrg erk..tu tandenye die suh beli lg hp baru..ehehee

lyana said...

adoi...kesiannyer..den pun penah rase...beli PDA...baru 2 minggu dah pecah touch screen...sampai sekarang r manual jek..huhuhuh..haru sungguh,.,,,,,

MUMMY ILA said...

aloh..aloh..sian masuk ward.. xpela nanti elokla tu.. baru je kena puji aritu.. hehe

fazilzura said...

adeh cian nye ko nabile weh ...
Hp baru je kuor kedai , dh masuk "wad" plok. tu la degil ckp somi kan dh losak... pehtu mintk lain plak yek

nasz said...

adoi, kalo henpon baru gune, tiba2 rosak, mmg sedeh oi... ya Allah sya, kenapa hp ko tu. aku yg baca pon rasa terkilan nye tu. adoiiiii

oYa said...

wah..same mcm tel siot aku masuk wad...kata siap minggu lepas..sampai ke hari ni lum selesai dioperate..tensen2

*HeRdA* said...

ke ko touch2 mcm ko touch kamera paeh sya hahahaha..sabor sya..aku nye tepon pun rosak ni..pakai tepon ntah ape2 nak touch pun aku bantai aje..dh le nk pilih ringtone susah tpaksa pki yg tak best..huwaaaaa..

♥ Eda ♥ said...

tu la..aku pun klau beli gadget ape2lah henpon ke kamera ke laptop ke..baru pkai dah rosak..mmg aku FUCKKKKKK giler2...maki hamun sendirian..wakakakaka..rasa mcm nak terajang je tokey tu..hehe..mcm kes kwn aku dulu henpon rosak..anto balik kat kedai tu..dier kata kena servic kat Nokia nyer main balik.. konon seminggu..sampai berkurun2 dier tak dpt henpon tu balik.. last2 dier beli baru..huhu... nko nanti kena rajin folo-up..takut diorang wat bodo je...

ctm-cak'on said...

sgt le x puih ati le jd cmni kan k.sya!? adeiii...sian dara die x pecah lg dh kene masuk ward! ekekekek...astaga hp sy mcm nk kene tukar jek ni, ngidam lak dgn hp kamu ni k.sya! ahaks!

~~ciklinn~~ said...

ya allah dik..aku kan ni yg ke 18 ratus juta kali masuk sini nak komen..tiaap kali masuk komputer aku hang...haistssss....

takper2 sat lagi dia baikk lah tu.... kalau tak elok gak..nanti aku ganti yg baru key...mihahahhahaha

saveme_zero said...

adoi..klu aku..meroyan gak sya. adehh..sian ko. takpe la.beli je la yg lain..kahhhhhhh