Friday, April 17, 2009

JALAN2 TGK RUMAH

Salam...
Seperti yg dah dijanjikan oleh Sara & Family...di ajak utk tgk rumah kat kawasan umah dia..hmmm..aku tanye asben aku..dia pun kate..ok..boleh la nak pegi tgk2 kan....
dlm kul 9pm,kami pun bertolak dari umah..x jauh..15 minit dah smp ke destinasi..haha..Sampai2 je trus jpe mek sara&family..x tunggu dah..pegi la tgk umah yg dikatakan nak jual tu...tingkat 2.katenyer tu umah showhouse..tapii...pada pandangan mata kasar aku..x mcm showhouse pun...sgt2 x menepati citarasa aku dgn sara..seyes weh!!lawa lagi umah yg anne kawan kite tu sewa tau!!hmm..dia letak harga rm137k..pastu siap ckp..market price rm145k.."cuba la cari kalau bley dpt harga mcm yg kami bagi tu..xde punye.."perghh..aku dgr tu..terbakar je...tipuuuuuuuuuuuuu

Dia ingat aku ngan sara ni x survey2 agaknyer..ingat tertumpu kat umah dia sornag je kot?huhuh..x pela..org nak jual rumah..ayat mesti power kan..biarkan dia terjun dgn labu2nya..hehehe..
Pastu..balik dari tgk SHOWHOUSE tu...kami pun singgah la umah anne...umah dia GF..Walaupun sewa..sgt2 jauh beza lawanyerrr dgn umah tadi!!

xmoh cite lagi pasal umah tu..huhuh..not my taste!! ni ade skit gambo yg aku sempat snap mase singgh umah anne...kul 1130 gitu baru kami balik umah..lame gak lepak..Sopi lak leh layan borak ngan Zul..huh..x ingat rumah dah....








5 comments:

nasz said...

kalo dah tak suke tu, tak yah beli la sya, abis citer... kita nak beli umah, biar yg kita puas ati

Bibu said...

survey dulu yang penting...mmg derang ni nak market biasala tuh..
Wooo terjah umah n..simple yet nice (hahaha ayat iklan)

MUMMY ILA said...

wahhh...lawat menantu ke sya?.. kahhh....

FaizAmYAirieL said...

wahh..sakan korg nak berjiran erk..ehehe...haah la lawo umah anne..sofa lawo cawan pon lawo..ehehee

*MaMa HeRdA* said...

amboi sofa tuuu lawonyeee..dh lama aku tak tgk sofa..hahahaha...