Tuesday, December 30, 2008

RABBIT PARK @ BUKIT TINGGI

Salam...
Seronok nye coti semingguuuuuuuuuuu..hehehe..ari2 aku berjalan..xde 1 ari pun yg aku dok umah..ari2 keluar berjalan dgn family aku...laki aku keje kan..xkan nak dok umah je..cian dina ngan mak dina..hehehe..byk tempat kami pi merayap..hehe..

Ni nak cite..kami berjalan lagi ari Sabtu lepas..konon2 nak gi kenduri kawin kawan ayah aku kat Bukit Beruntung..tapi time tu dah kul 3ptg..so,kami batalkan je niat tu...Time ni laki aku,mak aku dgn kakak ipar aku keje..hehhe..so,aku,ayah,abg,adik,anak buah+ dina..gi la jalan2..udahnyer..abg aku ckp "x yah gi bukit beruntung..kite gi bukit tinggi jela!!HAAHHH..good idea tu..aku pun x penah gi lagi..teringin nak gi tempat tu..mesti syok..ala2 kat paris gitu..kahhhhhhhhh...

Kami teruskan perjalanan ke bukit yg agat tinggi tu...hmm..sampai2 je atas...CAITTT...rupenyer kena bayo nak masuk ke situ..hampagas tul...kami masing2 x bwk cash...nak cucuk atm tu x function lak...huhuh..rm10 sorang masuk..what to do..kami pun patah la balik..on the wat turun tu..ternampak sign board RABBIT FARM...lajak la ke sane...RM3 per entry..for adult n chid..hahah..ni syok...bagi anak2 explore kan...jommmmmmmmmmm....layanzz









12 comments:

eLYies said...

huwaaaaaaaaa..seronoknya jejalan...nak itutttttt

MUMMY ILA said...

bestnyeee... nak bawak izz jumpa bunny la lepas ni.

noreen-bulan said...

syok la dina berjalan jer....
cute bangat dina....

Bibu said...

la..cute ..kalo tak puting lagi cute hehehe

elly said...

lorr bleh plak x bwk cash g jenjalan? kan dah xdpt masuk... frustnye... x pe la... lenx bleh pg lagi hehehe... sonok dina jpa rabbit eh?

Rafizah Nordin said...

laaaa bukit tinggi tu kene bayo ke?aku pun tak penah sampai,tak tau gak.thanks for the info ye sya...

ish dak dina bukan main cumey posing tp slek ade puting kat mulut klu tak....sure kene geget pipi putih melepak tuh!!!muawahaha

~~ciklinn~~ said...

adehh tertinggal keteapi aku dgn blog ko dik..takper mlm ni aku jalan2 sampai habis yer... ptg ni aku tinggalkan komen sikit..
hehehhe

dik aku ni tak kesampaian lagi nak tgok rabbit tu.... besnyer..mesti anak2 aku..

mmg comelllah dina tu..secomell mama dier( aku saja bg ko pasan..mihahahha) apapun ko mmg cun dikk..

selamat tahn baru yer..

ai said...

makin chumel aku tengok mak dina ni..eh..dina ni..eh..mak..eh..dina..eh..mak..eh..ntah!! 2-2 pon chumel lah! ;P

kirana-ummikmal said...

weh menantu...makin begaya dan anggun ko yek!!!
lentok ttp ade....tu yg mahal...kekke
suke la tgok dressing gini..simple jek.....
erm mak dina....aku nk kena puji gak ke eh...?
wakakaaa

nasz said...

comelnye gaun dina...

Eda said...

oo ingat kan semua rabbit je..ade gak ye binatang lain..huhu...

IdzaRis said...

amboi...bestnya dia!!!