Sunday, December 14, 2008

CLASSMATE WEDDING @ BANGSAR PARK

Salam..
Ari ni aku dpt wedding invitation ari kawan satu kelas mase form 1 - form 3 dulu...selama aku kenal dia...pernah 1x je sampai umah dia..mase skolah dulu..huhuh.ingat lagi kami pegi lepas skolah..dgn baju skolahnyer...naik bas...ape no bas aku x ingat dah..dah la umah dia atas bukit nun..mendaki kitorang nak gi umah dia..maklum ar..bangsar park tu tempat org berada..hehehe.xde bas masuk ke dlm sampai depan rumah..hahaha..tup2 aku dapat invitation wedding dia je..pengantin ni Rafidah Mohd Rafie..kami panggil Rafid je..dia ni gile2 gak mcm aku..tapi gile2 dia pun..jadi DOKTOR pakar yer...bukan mcm aku..DOKTOR CINTA JE..whakkakaka...

Mase sampai2 je umah dia..terus kami di jemput masuk ke dlm...pengantin tgh bersanding kate salah seorang saudara nyer...masuk2 je..aku tgk.."huh..xberubah muka si rafid ni..same je mcm aku kenal dia 13 tahun dulu..huhuh..lame nye x jpe ko rafid..tapi ko tetap maintain..ape la rahsia ko ..hmm..maybe sbb ko doktor kot..ko jaga makan!!kahhh..aku ni main bedal je...Ape2 pun..aku nak ucapkan tahniah kat rafid & husband...ape ke namanyer..aku lupe..kahhhhhh...semoga korang berbahagia hendaknyer..cepat2 la timang bb yer..sonok weh..hehhee...

4 comments:

ZiE said...

selamat pengantin baru wat kwn ko sya.. semoga bahagia selalu

Mummy ILa said...

lawonye kawan ko ni..hidung terletakkkk

Nur Syafawati said...

dia ala2 hindustan2 gitu ila..mmg la lawo..kalah kajol..whkaa

Eda said...

kociknya gambo...tak pueh nafsu aku!!