Monday, December 8, 2008

AIDIL ADHA & MY DAD BEDAY

Salam...
Selamat Hari Raya Haji aku ucapkan pada semua rakan2 blog aku...korang beraya kat maner??mesti balik kampung kan??/aku mcm biase..tiap2 tahun dekat kl aje.Kami beraya kat kg.puah, gombak je...Hari ni hari raya korban..xde ape yg aku nak korbankan melainkan aku mengorbankan masa aku ni utk wat sebiji kek utk ayah aku!!

Kebetulan tahun ni Hari jadi ayah aku(En.Shamioon) jatuh pada hari raya haji...so, kami celebrate la skali.Wat makan2 skit kat umah nenek..aku mmg dah decide nak wat birthday cake utk ayah aku..akhirnyer..tercapai gak hajat aku..tadaaaaaaaaa...."choc moist cake".Ni la 1st time aku wat birthday cake!!siap decoration skali..tq pada kawan aku yg ade kat penang nun..dia advise suruh aku pakai krimwell utk wat topping kek aku..mmg menjadi her..cantik je..tq yer..Semua sedara2 aku leh x caya aku yg wat kek tu..huh..sabo jela..xpe la..nak wat mcm ne kan..hehehe..

NI la kemeriahan kat umah nenek aku petang tadi..Mcm2 mak aku masak utk kami semua..ada spageti,karipap,kuih,ayam dll.huhuh..kenyanggg...Abg aku bagi present kat ayah aku..dia bagi jam casio..tapi x bukak lagi..so,amek gambo kotak je la..layannnnzz...Slamat hari raya aidiladha buat semua....aminnn

dua budak ni mmg x leh berenggang ngan atuk nyer!!

12 comments:

~~ciklinn~~ said...

apa kau buat kek tu... hhhuhuhuh aku tak cayo tang deco tu jerk... hehehheheh

tahniah mere beta....mihahahha

Eda said...

untungnya ayah ko...mendapat seorang anak yg bole membuat kek dengan cantek skali...n rasa aku tak tau la..sedap ke tak..wakakak

elly said...

apy belated besday to pakcik shamioon hehehe... cntik kek ko sya! tah ble aku lak nak pndai wt kek nie ekeke...

nasz said...

eee, bangganye aku kalo blh buat kek bthday sendiri... tabik spring la kat ko sya...

selamat ari jadi pada pak cik meon...

saveme_zero said...

wahh..pas ni aku leh tempah le kat ko sya..tp pree le..wakakakak

ZiE said...

wow kek buatan syafa.. mcm tak caya tapi memang kena percaya ... bini zul skrg dah teror la..leh le buat tempahan kek ni sya.. deco ko pun cantikkk....
happy birthday wat ayah ko sya semoga pjg umur n murah rezeki

elyies said...

meraih seh...raya haji ko...cayalah deco kek utk ayah tersayang...syabas bette!!!

Bibu said...

bravo!!!terer dah wat kek ni nampaknye...congrats!!!Hepi belated beday ye tuk ayah ko!!

niza salleh said...

salam singgah..

selamat ari jadi pakcik shamioon..sure masa memude ni andsome ni.hehhhe

ieda said...

slmt hari jd to ayah kak sya...wah bertuahnyer dpt ank cam kak sya buat kek sendiri...rajin sguh..

yanizz said...

Ehh............ cam kenal jer daddy u. Rupa2 nyer penah kejer 1 kementerian dulu.... Alhamdulillah semoga Daddy Dipanjangkan Umur dan DiMurahkan rezeki.

ai said...

WAH WAH WAH...

SYABAS SYAPA! SYABAS SYAPA!