Tuesday, December 2, 2008

NEW ACCESSORIES !YEE HAAAA

Ni nak cite skit ni..hmm..ari tu aku ade wat entry pasal spek mate aku patah..dina punye homework!!huh..sabo..sabo...pastu..x beli2 lagi spek baru..sbb aku pakai time drive je slalunyer la...skrg dah terkebil2 drive dlm panas.hehehe..

Ari tu adik aku dtg umah..dia cite la..dia ngan mak aku gi kedai spek dekat2 ngan umah tu..dorang ade wat drawing contest,lucky draw..promote kedai kot..skali..mak aku cabut la undi utk lucky draw tu..cabut nye cabut..tup2..dapat spek mata hitam yg agak menawan..harga asal nyer rm300 lebih..perghhhhhh..kira bertuah gak la mak aku..heheh..

Then aku ayat adik aku.."ija..ija bagi akak je la..beso spek ni..x susuai ija pakai.bg akak eh?"spek akak kan dah patah" ntah mcmaner baik ati adik aku ari tu.."akak amek lak"yahooooooooooo...x yah aku beli spek dah!!!hehehhe...tadaa.i got my new accessories!!!


10 comments:

kirana-ummikmal said...

adoiiiiiii menantu...
acik suke la muka ngan tgn ala2 gedix tuh...!!
namapk natural tau....!!
acik sumpah x carik org lain dah!!
JANJI!!~

Nur Syafawati said...

whakakkaa..
kak kir..ko baru tau ke
menantu ko tu mmg getik semula jadi..
whakkaka..aku x suruh pun lentok2 pale tu..dia yg lentok sendiri..huh..anak sapaa la tu..whkakaka

ai said...

wah wah wahhhhh..rezeki kau!

nasz said...

untung nye ko sya, dpt spek free...

saveme_zero said...

jangan pasni dina buat homework lg lak yer..hahaha

Rafizah Nordin said...

dina dah siap sedia nak wat homework...

Tinie said...

cantiknyer spek..
bertambah cantik plak bila dapt free..hehehe

ctm-cak'on said...

adik! indu same ade taw...heheh...bile nk lanje akak makan nie? akak t'ingin nk makan bubur nasi la dik, hehe!

dina, jgn patahkan itu brg lg ek, sian ibu dina kang t'kebil2 nk drive dlm panas, hahahaha!

lap u dina!

ZiE said...

rezeki ko la sya.. dia pas ni jgn main spek mama tau.. hihi kalau tak nanti susah mau hafal dialog baru. kahhhh

Eda said...

sesuka ati ketiak kau je..amik adik ko punya...wakakaka.....nasib baik aku takde adik..klau tak mmg merana idup dier... aku nyer pun patah..huhuhu... nak beli baru takde sen...hukhuk