Wednesday, December 3, 2008

HUBBY NEW TOY

Salam..
Patutnyer entry kali ni ari tu lagi aku dah cite..tapi x kesempatan..mcm malas pulak..nak dijadikan cite..Laki aku dah beli HP baru!!!diam2 je!!!Hari isnin ari tu..aku terpaksa EL..ade la sebab2 yg x dapat di elakkan..so,tghari tu..aku ajak la laki aku gi tesco,ampang..nak beli barang dapur.mmg peti ais aku dah kosong!!!!yg ade kicap2 dan cili2 je..whakka

So,dlm kul 2ptg mcm tu aku sampai la tesco..laki aku ngan dina aku suruh dorang gi la minum2 kat mamak luar tu..toksah nyebok ngan aku kat dlm ni..aku aman sorang2 cari barang..whakkka..dlm 1jam lebih gak aku kat dlm tu..aku pun gi la kaunter bayar..mase yg same..aku sms laki aku. "sye kat counter 16".xde jawapan....
laki aku : yang,dah abis ke ?
aku : dah la..kan dah sms..awk kat maner?
laki aku : skrg awk dah bayar ke?
aku : lor..kan dah sms tadi.counter 16!
laki aku : ok.ok..abg dtg skrg..

Pastu..puas la aku nunggu..x timbul2 gak insan bernama zulhairy ngan syaza irdina tu..hmm..last2..aku nak naik hangin dah!!!call..x jawab2!!!sabo je la...aku sms.."sye tgu kat luar je!!"

pastu..dia mai la ngan muke kelam kabut nyer..."yang..jap..abg dah terjebak beli hp ni"lorrrrr..sabo je la aku kate...leh lak dia melencong beli hp!??!!?suke ati awk la..duit awk!!!kahhhhhhhhh..jgn pakai 2-3 bulan pastu tukar dah la..u alwiz like that!!rite?rite?

NI LA DIA HP YG EN.SUAMI BERKENAN TU...

sile abaikan kuku leng chai yg panjang tu!!


Ni pulak smalam..balik keje..laki aku ada permintaan..."yang,belanje abg beli bluetooth boleh?" erkk...terkedu jap aku!!mentang2 hadiah beday aku lum beli...akhirnyer..aku bersetuju la..kami pun singgah la ke care4 wangsa maju...

dah la time tu dina xde kasut..sampai2 sane..aku letak dia dlm troli tu..dia leh ckp "mak..yak!yak!(sambil meneran )adoiiiiiiii..berak lak...ayah ko sibuk lagi dok pilih bluetooth ni!!ish..nak wat mcm aner..ayah la pegang kamo..kahhhhhhhhh


muka dina teran berak!!!!amek ubat!!

Tgk la laki aku..kusyuk kan dgr taklimat dari l


flash card utk dina!!

ni jela entry kali ni..hp,bluetooth, flash card!!that it!!hmm..harap2 mereka seronok dgn toy baru mereka...mak punye????xde ape la..cukup la tgk org yg kite sayang gembira!!hehehhe..sekian!

13 comments:

nizajeff said...

waahhhhhhhhh handphone baru...kire bluetooth tu adiah besday dr ko la sya...

ZiE said...

handphone baru..blotot baru.. kad dina baru.. ko nye mana sya???

ieda said...

wahhhh smua baru..cian mak dia xder aper..xpelah bukan org lain suami & anak mu juger..heee

ai said...

fuyooooooooo...
best. best.

wei sya, sib bek dia mintak blue tooth tu je dari kau. buatnye dia mintak enpon tu dari kau? ha! pensan! wakakakaka

Tinie said...

ZiE said...
handphone baru..blotot baru.. kad dina baru.. ko nye mana sya???

December 3, 2008 6:19 PM


hehehhe..tu spek free tu la ko punya

elly said...

wahhh besnye dpt enpon baru... igt kan adiah dr ko sya... x pe... x pe... selamt duit ko kahhhhh... flash kad tu ha, aku dr sehari ke sari nak beli tuk qimie... asyik lupe manjangggg... tah ble dpt beli tah...

Bibu said...

wahh hp baru ek..bagus flashcard ni..mak nye kan ade spek baru hehehe

Rafizah Nordin said...

uiii aku ingat kuku panjang tu kuku si jul...adui ukan luke...rabak hang!!!kehkehkhe nasib baik ko g tau sya...

noreen-bulan said...

best nya hadiah abg zul dapat....
selalu mak2 mesti leh mengalah kan...
sabo je la...

Eda said...

cehhh mak takde toys..sian..kerr...dah plan awal2 nak beli toys yg leh gantung kat leher tu...ala yg leh tembak2 gambo org tu..kahhhhhh werh mcm menarik gak toy zul tu... bape RM???aku pun tingin gak nak tukar enpon baru nieh..hehehe..tapi kali bole nak iphone trus..hikhik...

nasz said...

huhuhu, handphone baru, siap bluetooth lagi... aku ade bluetooth yang aku tak gune. ish, aku bertudung, macamane nak letak bluetooth tu kat tinga?? kahhhhhhh

anyway, epi bday to en.zul. semoga panjang umur, murah rezeki..

aku belikan inshe flashcard kan, habis direnyuk2 nye. geram aku tengok!! tak pe, dah cerdik ni, blh beli lain kot... bagus la flashcard ko beli untuk dina ni sya. blh ajar dia ngeja skali kan?

ellydanish said...

kayo kayo...laki kayooo..kahhhhhh

Mummy ILa said...

gg biru...wowwwww~! enpon mahey
flash card...blaja rajin2 ye dina