Monday, March 30, 2009

YE!!YE!!DAPAT MENAN BARU!!

situasi 1


tempat : GREAT EASTERN MALL, JALAN AMPANG.
waktu : 6PM
Hari : JUMAAT(LEPAS KEJE TRUS REMPITTTT)
Tujuan : JALAN2 JE..CUCI MATA
hasil nya : SEPASANG BAJU DORA +
WRITING BOARD DORA

perasaan : SO EXITED..X SABO NAK KASI
ANAK AKU TRY MENAN NI..

akhirnye : SETIBA DI AMPANG, "ANTIKNYER MAKKKK..
NAK PAKAI..NAK PAKAI"
MAKKKK...NAK TULIH..NAK TULIH2..."


situasi 2


tempat : PASARAYA TESCO,AMPANG
waktu : 8 MALAM
Hari : AHAD
Tujuan : NAK BELI BARANG DAPUR
hasil nya : NOKIA 5800 EXPRESS MUSIC
perasaan : SGT2 HAPPY SBB MMG DAH AIM..
ARI2 CKP NGAN LAKI AKU "CANTIK
HP TU KAN YANG?CANTIK KAN SBB
DIA ADE PEN.LEH PICIT2..NGEH3"
akhirnye : AKU MENGAMBIL KEPUTUSAN..
TRADE IN N70 AKU...HMM..PASTU..
AKU NGAN LAKI AKU SHARE BAYO..
SEPARUH2..TQ SAYANG!!!

17 comments:

sabrinaril said...

WAH..SYABAS!!!DGN CARGASNYER KAMO MENGIKUT JEJAKKU...CAYOK2(RACUNKU BERBISA JUGAK..KAHHHHHHH)

Rafizah Nordin said...

aku tak giler handphone...pakai yg bese2 jek...
tp klu org bg free aku hambekkkkk!!!

elly @ suely said...

aku pon kak fiza x giler hp sgt hehhehe...
hamboi ko syapa... kemain soping moping eh hehehe

♥ Eda ♥ said...

wahhhh ni ke baju mahal itewww... lawo la dina..rege pun lawo..hehehe.. nape ko beli henpon tu syapa..toksah le..lenkali beli dslr dulu..mcm aku demi dslr..sanggup lupekan henpon..zaman tuk kadok pun lantak laaa..hak hak
klau iphone ke blackberry ke ok gak..hehehe sempat lag aku..kahhhhhh.. haaaaa nanti klau dora dtg jumpe dina..jgn lak dina kata...nak dora...nak doraaa.....mampuih anak aku tak leh balik..kahhhhhhhhhh

saveme_zero said...

aih..jelesnyaa

ayien78 said...

wei sya...ko lagila besh.... kata tkde duit kalau shopping...ngeh ngeh ngeh... tu byk fulus...
aku gak dok pki hp cap ayam...made in china lagi... cuma extra hp aku boleh tgk tv...tu jek laaa

aku aim gak hp...tapi la ni byk duit aku ketepikan lebih utk anak2....utk diri sndr dah tk sgt...hehehhe... baju pun pki tshirt tido umah kalau nk g jenjalan
huhuhuhu

nasz said...

masyuk nye sya ujung2 bulan ni. aku gaji pon tak dpt lg

Bibu said...

wah syiok arr ade henpon baru!Adeh segan hp aku ...hp zaman batu batu!janji leh pakei kuikuikui

MUMMY ILA said...

wawawwawawa..cargassss ko! kalau aku dokek lalu jalan tu pun aku singgah. hehe..

bagus..bagus..dpt hp baru... bestnye.. aku gak setia pada hp sendal tingkap. kahhh

~~ciklinn~~ said...

coemllnyer dina dgn baju dora....bilah aku nak ada anak pompuan kan..leh beli baju2 camtu

wah bestnyerr dpt hp baru....

*HeRdA* said...

waaaa..tuko hpon baru erkkkk...cayalaa..cute le dina pakai baju dora tuuu..tp lentok x ilang lagi..hhehe

mummy airell said...

syoknyerr enpon baru.bila la aku ni nak tukar enpon baru.dok pakai lagi enpon zaman tok kadok tu.huhuhuhu

el said...

sya..meh la tgk henpon ko tu..cer ko tulih2 kat hp tu...aku suke tgk hp ni..nk beli x mmpo..hehehe

lyana said...

pergh...mengidam den ngan xpress tu..hehehehe...

FaizAmYAirieL said...

wah...masyukk ko sya...beli hp baru woo...eda..aku pon kalau nk hp baru aku nak i phone atau black berry..kahhh..

lawola baju dora dina tu...cute giler...nk gegirl jgk..hwaaaa

ai said...

Ohooooo...sopin! sopin!! syiokkk oo

Tinie said...

ceh!! beli tepon baru.ko hari jadi ka ha?? aku hari jadi baru dapat tau, tu paksa laki aku..hikhik