Sunday, March 22, 2009

yehhhh..dah leh upload!!!!

Salam
aku sonok!!sonok!!!dah leh upload!!kahhhhhhhhh..tapi kena pakai laptop la..hmm..kalau kat pc x leh nak cocok...alkisahnyer gini yer kawan2..nak cite skit...

aku balik2 dari jpe mak2 ayam m.com kat klcc park,smp2 umah je..aku mcm buntu.."gambo byk sgt x upload..tapi mcmaner..cable x function,card reader rosak!hmm...tetiba kan..aku mcm teringat lak..laptop aku ni kan ade lobang utk memorycard??!!'

goshhh..nape la aku x terfikir b4 this???adoiyaiii..gambo dah berdoyon2..kahhhhhhhhhh..pastu..tanpa buang masa..aku cari kotak camera tu..install cd nye..pastu..cucuk la memory card ke laptop...

fuhhhhhhhhhhhhh...berjaya transfer!!!yahooooooooooo..aku happy!!!!!aku happy!!!buat lawak mlm ini!!!ngeh..ngeh...nanti2 aku upload yer...skrg mood happy tgk melonjak2...tata...

3 comments:

kirana-ummikmal said...

XDE LA AKU TENANTI GAMBO MENANTU DAH LEPAS NI..AHAKSSSS

COMEYNYE RAMBUT PENDEK CAMTU....

SUME DAH PAKAT RAMBUT DEPAN PENDEK...
HARUSKAH AKU JUGA?????/
WAKAKAKA

TQ SYA ATS SUME TAKING CARE KAT AKU...
SAYANG KO...
KO ME SUME MMG PENGUAT AKU....

ppb_ppkp said...

amboi...sakan no jumpe mak2 ayamm..
beshnya korang dok dekat2 area sana...

~~ciklinn~~ said...

eh dikk ko potong rambut pendek ker... bukan ker hari tu ko potong dpan jerk...

ha cepat aku nak tgok gambor korang gather2 tu......