Tuesday, March 3, 2009

TAG ALMARI?????

Salam...
ish..mcm2 tag la kat blog ni!!kahhhhhhhhhhh...kali ni aku dapat tag dari adik aku yg jauh nun di arab saudi...SYARIFAH FATEHAH @ TEHA..tq lalink kuss....oo..ko nak intai ape ade dlm almari dina yerk????baik laaaaaaaaaa..akan ku jalankan tugasan yg kamo beri teha!!!!ngeh..ngeh...amek ko teha...tgk la lemari bersepah dina tu..maklum ar..anak dara aku skrg ni dah pandai nak pilih baju ape nak pakai yer...aku x yah amek dah..dia sendiri yg amek ape nak pakai..tension weh!!!baru kemas ,sepah balik..adoiyaii...layanzzz


++RULES++
1. Take a photo of your child's wardrobe / closet.. Inside and outside..

2. Explain in detail, how do you arrange everything..
3. What do you have on top of the wardrobe / closet?
4. Where did you keep your baby's old clothes?



1. Take a photo of your child's wardrobe / closet.. Inside and outside..

this is from the outside key..

2. Explain in detail, how do you arrange everything..

Nak kena explain eh??hmm..actually,almari ni mmg almari dina yer..ayah nye belikan utk dina ..tapi di sebabkan..baju dina xde la byk sampai penuh satu almari tu..so,aku decide,dina share almari dgn ayah yerk..SHARING IS CARING DEAR..hehehe..so,sebelah kiri ayah nyer baju2..sebelah kanan..anak dara ku punye la...

from the right side..dina cloths..

from the left side..ayah cloths..


1st drawer,bj tido& bj basahan.mix n match la..kahhhh

2nd drawer...ayah punye lagi...

3. What do you have on top of the wardrobe / closet?

kahhh..disebabkan umah aku ruangnyer agak terhad..so,aku x suke sepah2 kat bawah lantai..so,aku cari ruang atas yg leh letak barang...tu diaaa...kotak,toto,dah lain2 lagi di atas tu..tu baru skit tu..

on top of closet.kahh...mcm2 ada!!!!

4. Where did you keep your baby's old clothes?

Aku amat sayangkan baju2 ini walaupun dina dah x muat..just simpan elok2 dlm beg ye..utk adik2 dia nanti..insyaallah...hehe..

dah x muat ...simpan dlm beg elok2..


SKRG..AKU NAK TAG 3 ORG AJE...X SURE ORG TU DAH KENA TAG NI BLUM..JUST PAST IT..

1) ZURA AKA SENIOR..KAHH
2)NIK MAZLIANI
3)BESAN KU KAK KIR...

SELAMAT MENJAWAB TAG YER KAWAN2...MUAHHHHHHHHHHHHHH

3 comments:

MUMMY ILA said...

meriah..meriahhh

elly said...

sya tlg jwb tag aku plak hehehe...

Mommy Prince said...

ko mmg nak kea gigit kan sya!...keke

wei kalau danial takde wardrobe mcm mane?? kah kah kah..

ko org ke2 mengetag aku menda alah ini~ AHAHAH