Friday, March 6, 2009

mama & dotter vougue

ni korang kenal x???mama vougue kepada anak vougue di bawah tu!!!whkakaka...



ni la anak vougue...tengah main buai..bukan main lagi dia make up!!
cute x anak dara aku bile di make up???ngeh.ngeh..


mmg seronok weh main make up2 kat internet ni ..kahh..aku pun nak ucapkan tq kat ayien..sbb aku mula2 nampak web ni kat blog ayien..dia yg share dgn kite semua..tq ayien once again..ko telah bagi kami2 ni x buat keje..dok make up je..x sedar diri..yg anak jantan pun nak di make up kan gak..kahhhhhhhhhh....ni web dia... http://www.taaz.com


9 comments:

MUMMY ILA said...

cam NANA AF!!! cun sey..

dina plak mangsa super impose.. kahhh

saveme_zero said...

walaaa...vogue la sya

ZiE said...

amboi dina meletopp kamu ye...
a'ah le sya ko mcm NANA la...

danirma said...

cam real jer..cepat2 ko bajar mekap cam ni sya....mmg canteq ko mekap camni....superbbbbbbbb

Eda said...

nabila ..nabila nak sain nak sainn... sain kat lutut i plsssss...kahhhh...giler artis...

dina lag malatop kau...

FaizAmYAirieL said...

cun mmg cun sya..xdek la mcm bapok kan..tp kan mate ko tu mcm pelekat lak aku tgk..gigi putih melepak sey...cun cun...dina lagikla cun..kalah mak ko dina..pegi buaian pon ko nk bermakeup bagai..kaaaaaaahh...hadei sakit pewot aku

nasz said...

plg cantik kat rambut tu sya

ai said...

wei...cantek la rambut ni. Napela aku x jumpa smalam ha??!!! isk..kene makeup balik ni. (bunyik dengki! ;P)

dina lak cam baby doll..keh keh

lyana said...

pergh cam anak patung..comel..!!!