Monday, March 30, 2009

KELUARGA BUAYA???


zul nyer + sil nyer + myself nyer
my dotter nyer..(all cap BUAYA TEMBAGA..)ngeh.ngeh


Salam...
adeh..baru aku sedar..nak wat entry kat blog ni kena ada mood gak kan...bile sampai time MALASSS aku..mmg aku x sentuh langsung "new post" kat blog ni..huhuhu...MLM ni la baru ade napsu skit nak wat entry..ngeh.ngeh...napsu mengarang yer..bukan napsu lain..korang fikir BLUE jerk...hmmm...Ni nak cite skit la..pasal KELUARGA SANG BUAYA ni....hahha..actually,aku dah tau lame pasal SANG BUAYA ni ..masa tu tahun 2005,office aku wat company trip ke Gold Coast,Australia...kebetulan mase kami jalan2 kat sane..mmg tgh sale gile2nyer!!skali aku nampak bersepah2 org pakai kasut berlobang2 tu..mmg berlambak!nak2 kat tepi2 pantai..huh..mase tu aku GELAK GILE kat mat /minah saleh yg pakai kasut KELAKO tu...hmm..skali keno batang idung aku lak ...SKRG AKU DAH JADI SEBAHAGIAN DARI KELUARGA SANG BUAYA!!!Masa smp kl,Sang Buaya ni x Glamour lagi tau..hehehe..kira..dorang ter awal skit la dari kite..so now, i'm a part of it...

4 comments:

♥ Eda ♥ said...

zaman boye kat sini dah berlalu..klau ade sape duk pkai lagi mmg kena usha sebarangan ngan mat saleh..tapi yg design2 lawa tu ok lag la..dari yg berlobang2 tu..hehehe

eLYies said...

segan anak banak pakai kasut mahai..hahahaha..

lawa baju dora tu sya...

IRMALIAH MOHD RAMLI said...

wah kasut mahai....eh..aku x tau citer pon ko penah pi gold coast...huhu..naper x ajak aku skali.....kehkehkeh

ppb_ppkp said...

tau xpe...sebab saya pon angin malas dah lam..hehehe...nak edit blog ni pon kena ada angin..hehehe..kalo M..hrmmm..berbulan2 la xdisentuh...