Sunday, March 1, 2009

M.COM @ REDBOX PAVILION!!



from left...
sya,yana,alyn,her,sara,aiza,faiza,ila

Salam..
Gawat!!menang Gawat weh!!!hari Jumaat lepas..kami geng2 m.com..bukan geng upin ipin yerk...kami mmg dah planning nak gi karaoke kat redbox pavilion..Tetamu nye adalah mak2 ayam sahaje!!bapak2 ayam tidak di benarkan sama sekali kerana waktu yg kami pilih adalah waktu2 kaum2 adam ke masjid utk menunaikan solat Jumaat..kahhhhhhhhh...

mcm model x???control abis dah minah ni..kahhh


dgn penuh perasaan kawan2 aku ni melalak..


ni la cuppies yg menusuk kalbu aku!!sodap gile weh her!!!!

Hmm...aku, kak ai dan ila antara tetamu yg TERAWAL sampai weh!!!maklum ar..x sabo2 nak melalak ngan mak2 ayam yg havoc!!sukeeeeeeeeeeee...kami sampai sane awal skit..dlm 1045am..dia x bagi masuk lagi..kul 11 baru leh masuk..so,kami bertiga mak dara ni..mane leh dok diam..so,dok la posing kat luar RB tu.kahhh...

Kul 11 je..kami masuk..bilik no 29..besooo bilik nye..cukup la utk kami 9 org ni...hehhe..sampai2 je...truss gi buffet!!!melantak weh!!!lapo..sbb x sarapan..semata2 nak tgu makanan kat RB!!KAHHHH..ila start acara memanaskan suara..ngeh..ngeh...aku ngan kak ai makan dulu....
kembar sama tapi x serupa..kahhhhhhhhhh

1/2 jam pastu..mek sara sampai..yana seterusnyer her,paeh,aiza..last skali si ayam dara alyn...kul 1230 mcm tu dia smp..huhuh..mule la aktiviti melalak mcm org ilang laki..kahhhhhhhhhhhh....mcm2 genre lagu kami dendangkan.kahhhhhhhhh...dah x ingat laki anak2 kat umah weh!!!kahhhhhhhh...pada sesiapa yg x dapat joint tu..jgn la JELES yerk..kami x salah...kahhhhhhhhhhhhhhhh..

15 comments:

Dayah said...

bukan main mak2 ayam ni ye..si Herr tu pun ada..

wijdan m.com

Eda said...

wahhh yana pun ader...mmg gawat nih..besen aku pkai spek hampir aku tak kenal... ekeke mana gambo kapkek yg kena seludup??

Bibu said...

amboi8x
tak heran!a'ah gambo melantak kek tade ker? kehkeh

Rafizah Nordin said...

tak dapat aku gambarkan betape JELES hati dan perasaan ku ini...korang memang tau.... sengaje takmo aku join gak eh...buat ari jumaat,for sure aku tak dapat join.klu buat ari sabtu musti aku hilang kemaluan melalak same
hahahaha!!!!!!

ZiE said...

tak jelos pun..

(kahhhh tu je la ayat aku ye)

ai said...

BEST GILERRRRRRRRRRR!!!!

~apehal la si ai ngan sarah tu yek? cm sius je..keh keh

SaRaH^HaNiM said...

hah!..tue dierrrrr !! mak-mak ayam mnunjukkan bakatnyo ....sonokk2 mmg sonok ! rugi sape yg dapat join..kan..kan...

eLYies said...

maner video kowang nyanyi..kat blog kak ai je ader..nak gak dgr..wakakakaka

saveme_zero said...

huhhh..skit pun tak JELES!

nasz said...

hamboi2, laki p semayang, korang p melalak ye...

ayien78 said...

sgt2 la marahnya...
sya...smpi hati ko tk ajak aku
aku tau la aku tk de dlm list ym mak2 ayam...tapi jgnla smpi lupa kat aku...sedih tau
sbbnya ...aku mmg suke sgt aktiviti melibatkan karaoke ni

sedihhhh .....selalu sgt di lupakan

nasz said...

hamboi2, laki p semayang, korang p melalak ye...

MUMMY ILA said...

wakakaka...x sabo aku nak nunggu senin ni sbb nak tgk hasil senapan kamera kowang. kahhh.. ada yg x kenal aku???

comel sgt ye. kahhhhhh.. aku la tu. saje tukar imej lain. selalu imej org gaji ..sekali sekala aku tunjuk la imej aku yg lain. kahhh

Miss Moon said...

wah acara berkaraoke...
bagus nyer kowang ley hang out cam ni

Mama Herda said...

ya rabbbiiii..klu nk tau time balik umah baru aku bgtau laki aku gi RB hahaha..nasib dia x marah sbb dia dh dpt agak dh mlm sblum tu tgn aku gigil smcm je nk pgg mike hahahahaha...