Wednesday, March 18, 2009

TAG DARI AUSIE(EDA)

HUH..AKU AMAT2 BERSYUKUR KERANA TAG ARI EDA INI TIDAK MEMERLUKAN AKU UNTUK MENG UPLOAD GAMBO!!HUHUH..SEPERTI YG SEDIA MAKLUM...CAMERA AKU ADE MASALAH!!!!OK EDA..AKU JAWAB TAG KO YER..TQ FOR TAGGING ME..MUAAHHH.... :)


Tag :

1) Apakah nama blog anda sekarang dan kenapa anda memilih nama itu?

"ME & MY STORY"

Dengan jelas ayat di atas menyatakan perihal AKU dan CERITA KU..hmm..korang mesti paham kan...

2) Apakah link blog anda sekarang dan bagaimana boleh timbul idea untuk menamakannya seperti itu?

http://syafazul.com

dah terang2 la SYAFA tu aku!!! ZUL tu laki aku!!!!

Sebenarnyer..utk ape2 registration dlm tenet ni..slalu nyer mmg aku menggunakan username or id syafazul..sbb confirm aku akan ingat kan???hehhe..

3) Apakah 'method' penulisan dalam blog anda?

Actually,xde rules sgt pun dlm blog aku ni..aku just tulis ape yg aku terlintas,ape yg aku rase menarik utk di kongsi bersama kawan2,sahabat2 di alam maya ni..


4) Pernah terasa nak hapuskan blog anda? Sebabnya?

PERNAH!!!!sbb blog aku ni dah cacamarba..sbb background dia aku tertepek 2x!!!so,skrg aku x tau mcmaner nak padam yg mula2 dulu..kahhh..so,i just leave it like that..asalkan x ilang semua list2 kawan2 yg aku sayangi...ngeh.ngeh


5) Apakah pendapat anda mengenai blog kepada pemilik blog yang tag anda ini?

kahh...maafkan aku EDA..lupe nak jawab lak!!x paham tul2 soklan..ingatkan suruh tag je..kahhhhhhhhh..ok..skrg aku jawab!!!
hmm..bagi aku,pemilik blog yg bagi tag ni kat aku ni..dia mmg kawan soksek2,kawan huhahuha,kawan luahan perasaan kadang..ngeh..ngeh..tapi dia jauh nun kat ausie..tapi mcmaner pun..kami slalu berhubung!!via internet ni la..aku suke blog dia ,blog dia simple tapi cun!!nak2 pulak dia ade sorang anak yg sgt3 la comeynyer..mmg sebijik mcm DORA THE EXPLORER tu..aku lak suke katon tu..huhuh..aina,aunty miss u sgt2...huhuhuh..kat mama dia pun aku windu gak..tapi kat papa nye..rindu biase2 je la..kahhhhhhhh...cepat2 balik msia..leh ronggeng2..

x moh tag sape2 leh x...mesti ramai dah kena tag ni kan..tapi kalau korang nak wat tag ni..dipersilakan...ahaksss...


3 comments:

♥ Eda ♥ said...

ngok...no 5 ko tak jawap...ampesss..

~~ciklinn~~ said...

aku suka tgok korang jawap TAG tapi...kenapa...aku ni pemalssss sungguh jawapp TAG..huhuhuhu ampunn kan aku ya bukk...

najib @ nogix said...

memandangkan ada gak gambo mr nogix..terpaksa la posting komen kat sini haha..apsal gambo insyi n bapaknye kecik sgt?
Adios..