Tuesday, March 3, 2009

CAREMEL PUDING & DIAPEX & CLOTHS

Salam..
Mlm tadi aku tetiba rajin lak..x tau naper..kahhhhhh..maybe sbb fikir brg2 baking masih ade baki..kalau x guna krg..sampai tumbuh2 lak la tepong2 tu...kahhhhhhhh..so,aku pun decide nak wat puding caremel!!dulu penah wat skali..tapi x bape jadi..kali ni..WALLAH...jadi weh..alhamdulillah..cuma aku ni x sabo2..blum keras aku dah potong..kahhh...so,pudingnyer lembek ler...tapi sodap..Wat mase ni aku simpan dlm peti ais...so,krg balik dah leh makan!!!nyum2!!!

dari sudut tepi


dari pandangan atas..


ni konon2 nak try la pampers baru...gi giant ari tu..hmm..DIAPEX XL60 = RM29.90..ok la kot..1st try...agak beso skit...tapi ok utk dina..sbb pewot dia buncit skit..kahhh...so,far..dina mmg xde prob dgn ruam pampers...good girl!!!so, i try la..slagi kite leh jimat..kite jimat ye...good!!

Lepas dah cuba kat dina...alhamdulillah..anak aku mmg xde masalah ruam bontot yer..ape2 pampers pun leh pakai...good girl!!!kite kalau boleh..time2 gawat ni..mesti la nak berjimat selagi boleh kan..betul x??kalau kite x kawal..sape lagi yg nak kawal perbelanjaan kan..heheh..tq dina sayang..sbb bontot kamo x cerewet..aminn..


Ni ha pulak...smalam lunch time..aku bedesuppppppp..lari ke JUSCO MALURI..about 12-15minit dari ofis..hehhe..aku kan rempit..so, xde masalah..memandangkan skrg MEGA SALE..aku pun jalan2 la..dlm pale otak..mmg nak gi BB DEPARTMENT je..xde tempat lain!!kahhhhhhhh...hmm...sampai2 je..betul kate kawan2 aku...baju budak gile punye sales!!!!adoi...jeling punye jeling...mane leh jeling je..mesti rembat gak kan??kan??hahah..nasib la..dapat anak dara...abis gak aku dlm rm50++ tghari tu..tapi berbaloi aku rase..sbb aku dpt 5helai, mix ,baju,dress,seluar,shirt..majority aku cari yg 70% disc yer..hahah..kite kena bijak berbelanje ye kawan2..jgn main sambar jerk..x elok tu..ngeh..ngeh...

5 comments:

MUMMY ILA said...

makoiiiiii......shopping..shoppping..

Bibu said...

soping marathon ?? ha soping jgn soping

Rafizah Nordin said...

dah soping sakan pandai lak nak cover line yek...berjimat cermat konon, piiiiidah!!!kahhhhhhhh

nasz said...

cantik puding ko sya...

Cik Iman said...

datang sini dari keyword Diapex tapi nampak puding sedap pulakkkk