Friday, March 13, 2009

BARANG2 UTK CANTIK??


Aku rase ramai kawan2 dah wat tag dari KAK AIZAH TONGEK NI..tapi ari ni baru ada kesempatan nak upload..kahhhhhh..xpe..janji aku wat kan..ha..amek la!!tatap la puas2!!kalau rase teringin...gi beli yer..jgn mintak aku nye lak...kahhhhhhhhh



PRODUCT LOREAL AKU..
hair repair, toner, nite cream, day cream.


ni lak utk muka ye..sebulan sekali wat mask!!


perfume aku yg dah bertahun..pakai skit2 je..jimat..kahh..
yg putih tu mcm body cream la..kasi wangi2 skit..ngeh..ngeh


ni antara alat make up aku ..hmm..
ade yg ori ade yg cap pasar jumaat!


ni wajib ni..lotion mustajab..utk lemak2 yg lebih tu!!kahhh

utk menyegarkan ketiak dari bau achem!!

ni mcm conditioner la..hair repair..pun 1bulan skali pakai


abaikan shaver foam tu(laki aku nyer) ,shampoo2 yg aku guna
actually..aku pakai facial wash loreal..tapi bulan ni saje nak try product SYAHIRAH..


SELESAI!!!!

5 comments:

ai said...

WOW!!!!!!!!!!!
LOREAL!! MAHALS OOOO

Segan mak nyah!! :P
~suke la aku intai barang2 org ni. pasni aku nk buat TAG spender + coli lak la..kahhhhhhhhhhhh

Nur Syafawati said...

woi...cepat gile ko romen kak ai!!!terkesima aku weh!!!kahhhhhhh..aku udah jalankan kerja aku yer!!harap maklum

~~ciklinn~~ said...

perghhhh kelassss kau nyah...

byk sunguhlah brg....aku adolah dua 3 ketui ja.....

MUMMY ILA said...

WOWWWWWWWWWW~~~ HIGH MAINTENANCE!!

amboi..amboi..amboii.. mahal2 yeeee

saveme_zero said...

amboi...set loreal! Segan aku mak..wakakakak