Monday, January 5, 2009

TAG YG BERZAMAN DARI HERDA..HAHA

ni la kata2 dari herda...

Ini dia ngupenyeee aku masa kocik..meh aku nak tag budak2 ni lak..
mcmn ngupe diorg masa kecik..jom sengih ramai2..

Tag to:-

EDA Ausie, SYA, NAS & ZIE Brunei(aku di tag!!!!)


Salam..
ni tag dari herda..dah lame dia tag aku..tapi aku x kesempatan la..nak kena kobek2 balik gambo2 dolu2..hahah..so,take time occay...hmm..akhirnye..adela gak simpan sekeping dua gambo dulu2...comey gak aku mase kecik ni..x sangka..dah besor ni berganda2 lagi la comey aku!!ahakss..jgn jeles kepada yg x comey tu..kah..kah..kah...so,aku jalankan tugas aku sbb dah di tag..layanzz

NI AKU MASE BRAPE BULAN EH?DLM 4-5BULAN KOT..


Aku mase ni kat titiwangsa kot..kah..x ingat lor..



cute x aku??nampak gigi rabbit!!


Sekian la saje..utk tatapan umum..jgn ade yg jatuh cinta..pengsan sesudah tgk gambo aku yg comey lagi ayu anggun ni eh..kahhhhhhhhhhhh....Aku x moh tag sape2 gak..menyusahkan org je..kahhh..
Salam..

NI ENTRY SPECIAL SKIT..NI ADALAH GAMBO ADIK AKU..IJA...NAK IKUTKAN MUKE AKU X BYK KE DINA..TAPI!!!MUKE IJA NI MCM ADE LAK KE DINA..HAHAHA..TU DARI MATA AKU LA...APE KATE KORANG???SAME X???
ni la anak aku..same x ngan adik aku????lebih kepada dia aku rase...huhuhuh..


14 comments:

noreen-bulan said...

ala.....cute nya dia...
tapi cute lagi dina....
hehehehe jgn mare gurau jer...

Nur Syafawati said...

wah3..xpe2..i paham..cute i dah pegi kat anak i..i ok..i ok..kahhhh

ai said...

wei sya!!! SIYES LA WEI....CHOMEL!!! CUTE!!! patut la dina pon cute. eh, ely pon cute..maknanya aku pon cute la ye adik cute?? keh keh..tp siyes mmg kau kiut!

Nur Syafawati said...

whakkak..tq kak ai..tq..tq...diatas pujian ko yg melambung2 hingga ke langit tu..kahhhhh

kak ai.kecomelan ko tu x leh di tandingi la..anak2 ko comey mcm ko gak!!kahh.kahhh..tapi anak2 ko lagi comey la ye..ahakss

eLYies said...

cutenyaaa..cam dina..la..

MUMMY ILA said...

akakakaka...inikah SYAFAWATI anak PAK SAMEON. erm... comey..

Nur Syafawati said...

ye..ye..itu la saya...kahhh

Eda said...

kiutnya..adiek cute ke tu??wakaka..sungguh kiut kamoo ya...dulu ko putih yer...skang ni dah kelabu skit..ekekeke..(jgn maree)

Rafizah Nordin said...

alaa mase kecik mmg le kiut...idung meleleh pun kiut jugak...muahaha!!!
aku pun kene tag ni tp x ingat dr siape ntah...tp aku takleh buat tag ni sbb gambo aku mase kecik sume (klu masih ada dlm simpanan)kat umah abang aku di Ipoh.nak gak rasenye tayang gambo kiut aku tuh...hehehe

kirana-ummikmal said...
This comment has been removed by the author.
kirana-ummikmal said...

a`ah same la kak za..aku pun di tag..tapi aku carik x jumpa lg gambo mas ekecik aku..mane entah...

weh sya...cute...kalo sampai beso muka ko camni...mesti berdabel..adiek_cute nye nick neyh..kekkee
gambo alst ade rupa dina sikit....

erkkkkk..
word verification bawah ni aku kena taip lakhnat!!!
cilakak tulll...

elly said...

muka ko dr kecik smapi la nie sama la sya... cute!

Bibu said...

ni musti ko asik gado ngan adik ko..last lekat gakmuke de kat Dina hahaha

~~ciklinn~~ said...

eh eh cutenyer bini sapa lah tu.... hihihh ko tunjuk laki ko gambar kecik2 ni.. agak dia nak ngorat tak bila besar nanti..

samalah rupa dgn dina..comelll