Wednesday, January 21, 2009

KISS ME MORE

Salam..
Untuk menjawab comment kak kirana...aka besan..kahhhh..bunyi nye begini...

COMMENT DARI KAK KIR:- aksi baru menantu aku... tapi sume aksi yg buat x tiudo mlm neyh..aku suke.... ikmal skang ni kalo suh sayang ke kiss ke dye sendiri cakap... nak kiss mulut..nakmo pipi... mcm mana dina ade berani???





KAK KIR..SEBENARNYE..AKU MALEH NAK UPLOAD GAMBO NI..TAPI DISEBABKAN KO DAH TANYE GITU..AKU UPLOAD LA..KAHHHHHHHHHH..JGN GELAK YE KAWAN2...MUKE AKU MMG MCM TU..KALAU DAH BURUK TU..BURUK GAK..KAHH

7 comments:

MUMMY ILA said...

tetiba je aku terbayang muka ko comolot dgn zul.. :)) kahhh

Nur Syafawati said...

woi ila..woi..woi..whakkaka.xpe..its ok..just imagination..bukan betul2 pun..kahhh

Bibu said...

kaahhh aku pon dah terbayang tadi Ila wakakkaka

ai said...

kalau camtu kau comolot ngan anak kau takpe lagi, tp kalau itulah gaya memek muka kau comolot ngan si zul..mak aiiii..tobat acik! kahhhhhhhhh

eLYies said...

awat la muncung ko tu ke dpn sangat..kahhhhhhhh.

cam gitu ke ko comolot zul..wakakakkka

kirana-ummikmal said...

hahhaha...x sempat aku nk komennnn
bederet dah komen...
wakakkaka
laju jek memasin kalo aksi 30sx neyh!!

umang aiiiii..ni sape yg over sebenor ni...?
mak ke anak ni....

kalo zul balik baru buka pintu ko dah moncongkan bibir ko camtu...
errrrrrrr
sape nak jawab eh...
wakakka

sabrinaril said...

wkaka cium molot nampak...penuh perasaan ke perasan!!!!! ...kaahhhh