Wednesday, January 7, 2009

HAPPY 52 BIRTHDAY PN.SABARIAH!!






Salam...
Smalam beday mak aku...06.01.2009 yg ke 52 tahun!!!!Apie beday mak!!!!

Mlm tadi kami celebrate makan2 kat jusco AU2 je....kat PIZZA HUT...hehehe...jadi laaa...nak jadikan cite...balik dari jj tu...aku parking kete kat basement bawah..sampai2 je kat kete..laki aku nak bukak la kete..x leh!!mula2 ingat bateri remute tu yg kong...laki aku pun pegi la cari kedai2 yg masih bukak sementara aku tgu kat taman jusco tu..(time tu dah kul 1045mlm)..harap2 ade la kan..pastu..dia call..ckp xde kedai pun yg bukak...

Laki aku gi la balik ke kete..dia nekad.bukak manual je..bukak2 mesti la alarm bunyi kan???huh..dah dapat stop kan alarm nyer..enjin lak x moh idup!!!adoiyai...satu hal!! pastu laki aku suruh tolak...aku tolak kete occay!!aku ngan adik jantan aku tolak la(dina dlm kete la..xkan nak tolak gak??!!)x moh idup gak!!sah!!bateri kong!!huh..10minit lepas tu..ayah + abg aku muncul..dorang try tolak lagi skali..masih x berjaya...

Akhirnyer...adik aku gi balik umah amek kete kancil...so,aku balik la naik kancil...heheh.gitu la kisah sambutan hari ulangtahun mak aku tahun ini..hehehehe...

eh..lupe lakk...yg botol air dora ngan spiderman tu..mak aku belikan utk cucu2 nyer...yg DORA utk betina...yg SPIDERMAN of couse la utk jantan kan..whakkaka.tapi anak buah aku tu lebih tertarik kat DORA LA..dah..berebutt!!!hahahaha...murah je ye kawan2...rm1.99sen je satu!!!nak tau beli kat maner???ha...sila la tanye saya!!hahahahha...sekian...

salamm..

10 comments:

MUMMY ILA said...

kahhh.....aku xmo tanya kat mana

hepi befday acik sabariah..senang2 dtg umah ila lg ye,.next time acik bawak swimming suit..kita leh swim sama2....mmuaaahhh

ZiE said...

happy 52 birthday auntie. semoga pjg umur murah rezeki termasuklah rezeki cucu. suh cepat anak perempuan auntie tu cepat2 tambah bilangan keluarga. hahahahah

ai said...

Selamat hari jadi Pn Sabariah!!! semoga dimurahkan rezeki + panjang umur..

wei, baik kat ckp kau beli ktne minatang tu!! cakap!!

Rafizah Nordin said...

epi bday mak cik sabariah...moga panjang umur, sihat, gembira, bahagia dan dimurahkan rezeki...

sian kete ko...

Nur Syafawati said...

ila..x moh tanye sudahh...shut up u..kahh

zie..tq..aku sampaikan kat mak aku..erk..tambah cucu??pn sabariah ckp..biarla dulu..ahakss

k.ai..ko mau ka??utk anak2 dara ko?i boleh beli kan..hehhe..dekat2 ngan umah i jerk..

kak za..cian kan kete aku..sob..sob..

~~ciklinn~~ said...

hepi besday utk mak yer... semoga pjg umur.dan murah rezeki...aminnn

Eda said...

hepy birthday pn sabariah..hehe..kim salam ye kat mak ko..kata menantu kim salam..wakakaka..eh mude lag yer mak ko..bergetah lag ewwaaah... bapak ko pun masih tampak kehenseman nya..hehehe...erh ade dora laa....dina punya ke tuuu...;)

nasz said...

happy bthday pn sabariah... wah, umur dah 52, tapi nampak muda lagi mak ko sya. tak dimamah usia btl rupa dia. ape rahsia dia agak nye...

sya, peh tu keta ko dah ok ke blm??

Nur Syafawati said...

huhuh...time kasih di atas pujian2 anda terhadap puan sabariah.kembang idung dia kalau bace...ahakss...(aku akan suruh bace gak)..nas...rahsia mak aku dia mkn ulam2 kot..awet muda katenyer...aku x leh mkn ler..x sukerrr....

hmm..kete dah ok..rm600 kena ko!!!cian laki aku..:(

saveme_zero said...

hepi sebeday to ur mom sya..ekekek. moga panjang umur & dimurahkan rezeki.