Friday, January 9, 2009

MY HUBBY OUTSTATION FOR 3DAY...

Salam...
sob..sob...Sejuknyer pagi jumaat ni...Tapi aku sedih gak ni..heheh.bukan la sedih aper..ni laki aku kena gi penang start hari ni - ahad...kena kerja..ade BMW event..huh..bos dia suruh pegi..wakil hotel..hmm..ni pertama kali dia outstation tinggalkan kami anak banak ni..slalu nyer kami yg tinggalkan dia..sbb dia keje...hehehe...rase lain pulak..suami xde kan?tapi x pe..sbb family aku dekat sini je..family suami pun dekat sini jerk..so,x de ape yg nak dirisaukan..

Walaupun begitu..aku tetap x tido kat umah aku!!!mlm tadi gak aku dah packing kain baju aku anak banak...siap2 letak dlm kete...balik keje krg..aku truss cabut amek dina..then trus balik umah mak aku..kat setiawangsa..kahhhhhhh...hmm..ni aku baru dpt sms dari suami aku..."im leaving now..just take care of yourself n my beautiful daughter..luv u..see u on sunday..Assalamualaikum....uwaaaaaaaa...rase nak nangis pun ade..x penah dia gi jauh2 tu tanpa aku !!!ahakss...tapi dah keje kan..what to do..aku redha...hehehe...

So,aku dgn dina akan tgu la kepulangan suami aku ari ahad nanti..semoga suami aku slamat sampai dan jaga diri..Arap2 semua berjalan lancar kat saner..Aminnn...We all here miss u so much..take care..muahhhhhhhh...(jiwangs ar plak..)


13 comments:

ai said...

huhuhu..tak berlaki la kau ujung minggu ni ye? takpe, elok gak kau duk kat umah mak kau. leh mak kau tengok2 kan kau. (bukan dina ok). kang merayap lak! huh!

nasz said...

ALAHAI SYA, SEDIH NYE... TAK PE LA SYA TAK LAMA PON LAKI KO PEGI OUTSTATION TU... RILEK YE (ayat org dah biasa ditinggalkan laki yg pergi outstation)

Tinie said...

sob sob..
peluk bantal la ko yer
huhu

ZiE said...

hehe sian ko sya.. tak pe le jauh2 rindu dah jumpa org yg d nanti sure kerja keras kan.. kahhhhhhhhhhh.

saveme_zero said...

alahai..siannya. ala...bkn sedih apa..tgh kemaruk ni..wakakakakak

MUMMY ILA said...

sian ko wati. erm..takpela aku mengerti perasaan fefet ko ..eh ko..xpela..jol bekerja demi equtorial.cukup bulan dpt elaub..lebattt tu. leh banje ko makan nasi kambing lg. hehehe

~~ciklinn~~ said...

huhuhuh laki takdak yer..takper2 family ko dekat..kalu aku harus laki aku hantar balik kg..

hihihihi kalu takleh tido mlm inagt aku yerk.....hahah

A-rin said...

weiiiiiiii..ko single mingle ek..so boleh lar kita date sunday ni..kah kah kah.. laki aku kata dia ada keje sunday..ngehgnehgneh

Rafizah Nordin said...

alahai sian ko...rindu la bau bdn dak jul tu ye...alahaiiiii... eh betul ke dia g penang sbb keje?ye ke? betui ke tu?boleh caye ke tu?ehhhhhhhhhhhhhh
kwang3x

Mama Herda said...

alahai..syoknyeee bunyi sms zul..laki aku gi training dok hotel..nk tgu sms dia pn bzaman..alasaaaaannnyee..alaa bkn gi mn pun training ajeeee, jg ank elok2..tnye psl aku xde pun..sdih sgguh..huhuhu..xpe laaa laki aku dh pesen cenggitu..nk buek cmno..i luv u laaa papa..wat eva pun hahahaha..

noreen-bulan said...

ala cian nya dia...
first time yer....
daku nie dh lali dh...
huhuhuu...mmg sedih pun laki jauh...

ayien78 said...

dah balik dah kan???terus lupa nk update blog....rindu dendam tul tu sya...kwang kwang kwang

Nur Syafawati said...

perhatiannn..dia masih blum balikk!!baru bertolak kul 1tghari tadi..huhuhuhuh....masih menanti dgn sabar..kahhh