Thursday, January 29, 2009

KENANGAN LALU

NIKKKKKKKKK....KO MMG BAIK HATI SBB SUDI SHARE GAMBO KITE LAME2 DULU..AKU KANGENNNN(INDON LA PLAK)TQ ONCE AGAIN DARLING...AKU AKAN SIMPAN DGN SEBAIKNYER..KO UPLOAD LA LAGI BYK2 YER...HEHEHE..

Salam...
huh..lame rasenyer x mengarang kat blog ni..maklum ar..mood coti dah mai smp la ni x abis2 lagi mood coti aku!!!baru balik pd..balik2 pd jerk..ushar la blog..blog kawan2..ade lak gambo kami mase zaman2 gonjeng dulu..kahhhhhhh..mmg skema dressing..x leh blah..xpe2..leh di maafkan..kanak2 riang lagi time tu...layanzz....(jgn gelak yer kawan)



ni mase kat tuisyen..institut tutorial..



6 comments:

MUMMY ILA said...

slim shady a.k.a keding. sweet mmg sweet..aku suka time gonjeng2 ni.

Nur Syafawati said...

kahhhh..gonjeng kan ila..aku pun x tau nape aku segonjeng itu!!kahhh

~~ciklinn~~ said...

hihihihhihihihihi mmg comellah ko dikk zaman dolu2..... sama jerk aku tgok dari dulu sampai skrg...

Mommy Prince said...

kah kah kah.. aku kalau tgk gambo ni.. nak tergelak jek sya..hikhikhik

Tinie said...

kiut jer muka ko zaman remaja erk..
mcm muka org inocent..
skrg????
lu pikir la sendiri!!!
hahahaha
sekarang pun vog vog aper

ainayin said...

cutteeee...memang cute muke akak..time tu nampak real cm anak dara..hahahahahaha