Tuesday, January 13, 2009

JOM MAKAN KEPEK UBI!!


Salam...
Gambar di atas xde kena mengena dgn entry kali ni....dan aku x tau nape aku wat entry ni..kahhhh..dah xde cite kot...xpela..nak cite gak la ..wallet Anna Sui tu aku baru beli Jumaat lepas..kat pasar jumaat..di sebab kan wallet aku yg sebelum nyer dah jadi cacamarba..koyak sane sini..button dah tercabut..kahhh..so,aku pun berniat baiknyer..nak cari wallet baru..jalan2 la kat pasar jumaat tu..belek punye belek..jpe yg berkonan!!!tadaaaaaaaaa..ni la dia...mmg glamour wallet ni..maklum la ANNA SUI..tu...tapi cap ayam la!!kahhh..harganyer rm10.00 sahaje!!hehe..sangat simple..kecik jer..aku x suke wallet bagak2 ni..

ni la tajuk entry kali ni...aku beli kat makcik depan komplek antarabangsa smalam petang...aku mmg suke makan kepek ubi ni..ni pun aku dok ngunyah dah tinggal separuk packet dah..hehehe...kalau makan menda ni mmg cannot stop!!!kunyahh...jerk..pastu aku pening pale..anginn masuk badan!!!!adehh...xpela..janji aku bahagia..ahaksss...jemput makan kawan2???

13 comments:

ayien78 said...

Topik ko mmg sah lari dari citer tapi aku tetap pembaca blog ko yg setia....

apa da...ok wat kalau ko tak cakap aku mana tau tak ori
wakakaka

sya...boring2 jenguk blog baru aku

babyjayscloset.blogspot.com

Rafizah Nordin said...

mmglah cute beg duit tu sya oiii
cam den bkonan lak
ahaksss!!!

Tinie said...

rindunyer nk pi pasar jumaat tu

ai said...

aku sangkakan aku yg sewel. ropanya ada manusia yg lagi sewel dari aku! sedap kepek kau..meh rasa sket!

MUMMY ILA said...

hahaha.. cantik pes.

Mama Herda said...

mula2 aku tgk wallet..mmg aku nk penampor ko sbb xde kene mgena dgn pic & entry..tp bile aku tgk kerepek tu..aku jd tenang semula..wakakaka..
>>>>k.i aku rs igt aku je sewel..rupenye ade yg lagi sewel dr aku...

~~ciklinn~~ said...

comel apa purse itu..

jemput2..dah berapa paket dah ko mkn kepek tu?

nasz said...

ok, purse tu, no comment. wakakaka

wah, kepek, sedap mkn ptg2 sambil chatting ngn kwn2. ahaks!!!

elly said...

sama cam cek punya tapi cek punya LV cap ayam kahhh....

noreen-bulan said...

cun beg...

mkn kepek ubi byk2...
jgn kentut kuat2 sudah..
heheheh

Eda said...

anna sui tu..tak mau mau taste ko yer..takpee..nasib baik murah..org bukan tau..org ingat ori per..

kerepek ubi je...lahai sian..kurus punya pasai...sanggup ko yer..

Bibu said...

sok jgn lupe ke pasor lagi hehehhe

ZiE said...

NYUM NYUM krepek ko... wah dpt purse baru ye.. cantikkkk