Wednesday, January 21, 2009

DINA SAKIT MULUT???



Salam...
dina sakit mulut???tidak..tidak..ini hanyela gimik anak aku semata2...
aksi anak branak yg keboringan tunggu nenek ngan maksu nye kat kedai..
dari dina ajak aku keluar gi kedai nak beli cekelat...gula2..baik aku amek hp..
suruh dia posing2..tapi kali ni dina x posing lentok2 yerk..dia wat style lain lak..
seperti gambar di atas???hmm...aku pun layankan aje..kate anak mak...hehehe..

5 comments:

MUMMY ILA said...

cam mak dia gedikz depan kamera. kalau kamera leh cakap..sure dia ckp udah2 la penat aku amik gambo muka cenggitu..kahhh

Tinie said...

chumell
sama cam mak dia..gilak sama itu camera..hahaha

kirana-ummikmal said...

aksi baru menantu aku...
tapi sume aksi yg buat x tiudo mlm neyh..aku suke....

ikmal skang ni kalo suh sayang ke kiss ke dye sendiri cakap...
nak kiss mulut..nakmo pipi...

mcm mana dina ade berani???

eLYies said...

yg comey..geram aku

mummy airell said...

comelnyerr dina.pandai lak di awat cam2 gaya ek.ni sure ikot pangai mak dia ni.ala2 gedikss gitu.hihihih