Friday, January 2, 2009

BERSANTAI DI POOL RUMAH ILA@IZZ

Salam...
Hari ni new year!!xde planning ke mane2..laki aku pun keje..so,aku decide nak menyebok kat umah kawan aku si ila tu...kat danau kota..ala..umah yg cun tu!!hehehe..kolam nyer besoo..sonok berkubang kat situ..niat mmg nak bwk anak je..xde niat lain(padahal aku dah gian nak terjun)..hehehe...

Ari ni gak..aku wat pertama kali nyer bertemu dgn si alyn..yg baju merah mcm cino jinjang tu..(sowie alyn..guwau2..kahhhh)...ape2 pun ko tetap comey mcm aku!!!sonok jpe ko gak...hmm..siap la ko alyn.lepas ni tiap2 minggu ko akan ade aktiviti ngan m.com ni..whakkaka..Jan ee ko boring dah la...asyik2 m.com..asyik2 m.com..kahhhhhhhhhhhhh..

Aku sampai umah ila dlm kul 430ptg..trus gi pool...sblm tu gi amek alyn kat umah nye au3,pastu gi amek mak aku balik keje 3.30..then.trus gi umah ila...adik aku pun follow skali..dia bab2 kolam x leh miss..hahaha..layanzz
wajah kesayangan hamba..

sofea with ija(my sis)

Us again...tadi tu testing!!


sofea baru warm up!! izz ngan dina terkedu tgk dak cino ni..


dina : "izz...apesal maksu aku layan sofea eh??aku ni mcmane??"
izz : "a ah la dina..acu awak tu pilih kasih..nak yg ade pelampung je!"


lepaskan dakuuuuuuuuuuuuu....!!


nak buai!!nak buai!!nak buai!!


hot girl!!mak dara dgn anak dara!!kahhhh


where im i???i feel like flying without wing!!huhh..

6 comments:

ZiE said...

bestnye korang... sya aku suka tengok gambar dina yg last itu. sgt ayu la.....

~~ciklinn~~ said...

alahia sonotnyer tgok korang berkubang2 mcm tu....

apasal ko tak ajak aku beb......huaaaaaaaaaa

MUMMY ILA said...

hahahaha... aku la mummy yg paling syok berkubang. korang 2 org sebok jaga anak. aku ada bodyguard..jaga anak. kahhhhhh.. laki kat atas jd cleaner..bini kat bawah lupa diri..berdugong dgn kawan2. kahhh

elly said...

kemain main kubang2 yer ekekeke...

Bibu said...

amboi berkubang tu no 1 ek..lupe somi trus ekekeke

Eda said...

cine jinjang ko panggil dier..hampagas gak ko ni syapa..kahhh.. amboi sonoknya..ila sampai terbang tudung..wakakaka.. tapi apsal korang x mandi..kata nak pakai bikini..mana..mana???huh..bestnya.. (sya tembamnya lengan ekau..);)