Friday, February 13, 2009

UPTOWN @ DINNER

Salam..
hmm..huu..haa..heee...hiiiii...
lame x update blog ni..sbb xde story..
ni ade la story skit..mlm tadi kami gi dinner kat uptown damansara..
kawan laki aku lanjer lak..amin...kenyang pewot masing2..so,masa
utk layan gambo..layanzzzzz


teh tarik yg masih HOTTTT




CAKK!!!!


AIR MATA KUCING!!BUKAN KUCING PUNYER MATE..TAPI MATA KUCING!!


OMELET SET




APE LA YG PELIK TU???

8 comments:

elly said...

sedapnye kuew tiaw sup tu.... terliur aku...

kirana-ummikmal said...

sedapnye sup tuh....huwaa
dah x leh mkn mende2 tuh...sedeynye....

dina nampk mcm dah umo 4 tahun!!~

Rafizah Nordin said...

aku tau kenape zul & dina kelihatan seperti sgt terkejut kat gambo last tu...

SBB DIA ORANG TAK SANGKA KO SGT LAPAR.ABIH SUME MAKANAN KO BEDAL SORANG JEKKK KAHHHHHHH!!!!!

eLYies said...

hahahahha..majuk2 pun smepat gak le ambil gambo...kalo aku tak kosa nak ambil gambo....

keauteow sup tu buat aku kepingin la...

saveme_zero said...

oo..ni yg majuk2 ni yer..wakakakakk

ai said...

Alhamdulilahhhhh..rezeki! bilalah turn aku org nk blanje lak ni? huhuhu

MUMMY ILA said...

BILA KO NAK BLANJE AKU DINNER PLAK SYA??...

Eda said...

teh tarik yg buih2 tu aku nakk..nak nak... alahai..bestnye dapat lepaks2 mkn kat luar ..free lak tu yer..tu yg senyum sampai tinga dina n maknya...kahhhhhhhh