Friday, February 13, 2009

PASAR JUMAAT

Salam..
ari ni ari Jumaat...mcm biase..aku x ketinggalan utk berjalan2 manje kat pasar jumaat yg terletak berseberang dgn ofis aku ni..tepat kul 1.15pm..aku pun pegi la...jalan-jalan..cari makan!!!

betul!!mmg makanan yg aku cari..tapi tekak aku x tau nak mkn aper..so,aku beli je la karipap pusing rm1 + kepek ubi rm2 + air kelapa rm1...lalalalala...elyies tanye aku "kenyang ke sya?" insyaallah kenyang la ..kalau x kenyang..aku call 1-300 jerk..wahh...yo..yo jerk..hmm...



another jeans for my dotter..murah ajer!!rm29.90 @ reject shop!



KALAU ADE SAPE2 TAU APE NAMA MAKANAN NI..TOLONG BGTAU AKU!!
AKU SUKE MKN NI DULU..TAPI X TAU NAMA NYER..MAIN BELI JERK



KEREPEK UBI KEGEMARAN KU...NYUM2



AIR KELAPA TUA..TUA2 LAGI SDAP..BYK ISI!!KAHH..


KIPAP PUSING2 KELUAR ANGIN...URPPP..ALHAMDULILLAH..KENYANG


Hah!!ni nak cite lagi...on the way balik dari pasar jumaat itu..aku terserempak dgn satu kedai make up2..ala...x yah tanyer la ori ke x ori..dah tentu2 la x ori kan..kan???

hmm..aku dah lame nak beli eyeliner warna putih..tapi asyik miss jerk!!dono why!!arini..dgn segala hormatnyer..aku beli gak ..rm5!!yg x syoknyer!!dah bayar dah kat akak tu..skali dia ckp "dik..akak nak kenalkan ni..baru nyer eyeliner!! 2 in 1...sebelah nipis mcm pensel..sebelah lagi tebal mcm celak.!!!"rm10 je dik!"arghhhhhhhhhhhhhh!!!

aku amat marah dgn akak tu!!!nape sesudah aku membayar baru dia nak jual yg baru itu!??!?!?!eeeeeee...xpela..maybe tu cara dia market org kot..xpe akak..sbbkan ari JUMAAT ,aku x nak marah2 ko sgt..krg x berkat lak jualan ko ari ni..hehehe...its ok...lain kali la aku beli yg tu ye kak...ok..sye nak brambos!!!adioss!!

gitu la kisahnyer..aku sampai ofis..hmm..nak tgk gak hasil nyer..lawo ke idok di mate aku yg cute ni.kahhhhhhhhhh..hmm...ni la hasilnyer...amacam???ni blum touch up2 lain ni..x make up pun..kahhhhhhhhhh...layanz..

salam..


step 1 - control cun!!


step 2 - control cun jugak!!

step 3 - control cun jugak dan jugak dan jugak!!


ni la menatang rm5 tu..hmm..ini yg aku mampu!

9 comments:

eLYies said...

amboi2..sakannya ko shopping..tgh2 bulan ni...SEGAN aku wei..wakakkakka...

color aper tu eyeliner tu...pelik plak aku tgk...

Nur Syafawati said...

kahhhhhhhhh

MUMMY ILA said...

nama benda alah tu...ASAM BIJI SAGA! aku pun suka tp dah bertahun aku x makan.

wahh sluar baru utk dina. erm..pensil celakkk.. aku pun suka pakai dulu..skrang tgk mood pun kalau nak make up

Bibu said...

kepek ubi tu makanan wajib beli ye!asal ko pegi je kepek ubi..asal kepek ubi je ko pegi.Aku x g hari ni..saket penggaaang

Mommy Prince said...

wei aku mash ingat ko mmg suke makan bende alah tu kat tuisyen..kekek

ai said...

asalkan nampak kaler dia udah! ;P

ai said...
This comment has been removed by the author.
saveme_zero said...

aku suka eyeliner ni,ko kena mekap tebal skit sya..br nmpk eyeliner putih tu.

elly said...

aku pon sgt suke itu asam! skang mcm dah lama xnmpak... kurang asam tol! kahhhhhhhh...

cntik ke celak putih tue? hehehe