Monday, February 16, 2009

TAG FROM KAK FIZA NORDIN..



Salam...
uhuk..uhuk..uhuk...
aku di tag!!!tag!tag!kak zaaaaaaaaaaaaaaaaa
ko cepat 1 minit sblm aku nak log out!!huhuhu...
anyway..tq sbb sudi tag aku yg chumel2 ni..ahaks..
akan ku cuba wat tag ko ni secepat mungkin!!jeng..jeng..jeng..

Hmm..kak za..di sebabkan aku wat tag ni di laptop..so, x same susunan gambar yg ade kat pc yerk..hehhe..so,aku mmg xde edit or tukar2 gambar ..mmg aku ikut betul2 rules yg di beri..sbb aku jujur orgnyer.ngeh..ngeh..di sebabkan aku ikut rules..dlm folder no 6, pic no 6,terkena lak kat video!!!bukan pic!!!tapi boleh kan..kan...hehhehe..kebetulan ni...ape2 pun..l

::Rules::
Go to your photos folder in your computer.
Go to the 6th folder of photos.
Go to the 6th picture in that folder.
Put the picture on your blog and description of it.
Invite six friends to join the challenge.
Link them in your blog and let them know they have been challenged.


video

HAHHAA..so,itu la video nyer...video puteri kesayangan aku main buai kat klcc park pada 18hb March 2008 pada jam 530 petang bertempat di taman.. klcc...Hmm..di sebabkan anak aku ni amat suke dgn buai...so,aku pun bawak la dina gi main buai..time ni aku pegi ngan mak,adik aku je...laki aku???mcm biase..kerja...ahaksss...sonok kan dina main buai??bile tgk video ni..teringat mase dina kecik dulu...windu lak saat tu..hehehe...skrg dah pandai menjawab ko!!!dulu kena marah senyap jerk..hahha..tapi kate doktor...tu perkembangan yg SIHAT bagi seorang budak!!whakakkakaka..layanzzzz

So, skrg..aku nak tag saper???ngeh..ngeh..ngeh...(ayat gatai mencari mangsa!!!)sediaaaaaaaaaa...

1 - MEK NAS...
2 - MEK ELYIES...
3 - MEK EDA...
4 - MEK SUE...
5 - MEK ILA...

XDE ORG LAIN DAH AKU NI..KAHH..GENG2 M.COM AKU LA..SAPE LAGI.. WEHHH!!I LAP U ALL..SILA JALANKAN TUGASAN...NGEH..NGEH..NGEH..

3 comments:

MUMMY ILA said...

wakakakaka... TAG MU TGH LALU TOUCH N GO...

MUMMY ILA said...

izz dah suka naik buai

anne said...

tp dlm ni video... dina moolat...