Thursday, November 6, 2008

TODAY IS MY BEDAY!!!







Ari ni beday aku..4November 2008...yg ke 26tahun...muda la maaaaaa...hehehe...aku dapat hadiah dari asben ngan family aku...hmm..mula2 asben nak belikan seluar levi's..tapi malang nasibku..size xde!!!huaaa..rugi kan?..tapi xpe.pusing punyer pusing...pegi la kat seed...try puney try..dapat gak yg bekenan di hati sanubari ku ini!!!!hahaha..
then..asben aku mcm x puas ati lagi ..masuk lak kedai nike..nak belikan aku kasut..kemudian..dgn pantas aku ckp....
suami : "Yang, kasut ni lawa x?"
aku : "hmm..lawa gak..awk nak belikan saya ker?"
suami : "awak try la dulu"
aku : "hmm..x yah la yang..mahal tu..lagi pun membazir..sye bukan pakai sgt pun kasut2
mcm ni..x yah la..jom la..."
suami: "Abis tu.x nak la ni?"
aku : "x nak...yang..ape kate kite gi kedai guess kid kat bawah tu?"hmm..mcm menarik je"
suami: (diam dan menurut kata2 ku)
Masuk je dlm kedai tu..tgk2 baju gegirl..lawo2!tapi harga makkk oiiii..huhuh..menikam kalbu!!tapi aku pancing gak laki aku..suruh belikan utk anak kami!!
suami :"Ayah boleh beli utk dina..tapi utk mak seluar je la ..boleh?"
aku :"Mak xde hallllllllllllllllllllllllll....mak ok jeee!!(senyum lebor aku..sbb dina dapat baju la)
suami :"hmm..try la yg ni...(tanpa berfikir panjang...dah jpe yg bekenan..trus ke kaunter.
Bayar la ...tunggu ape lagi!!!hahahahhahaa....
gitu la..dapat la kami sorang satu adiah dari suami & ayah ter sayang!!!!!!TQ SO MUCH SAYANG...KAMI AMAT2 BERTERIMA KASIH KAT AYAH...BAGI KAMI PRESENT!!TAHUN2 DEPAN NAK LAGI YER..HEHEHE...

6 comments:

Eda said...

happy beday...gambo sluar ko tu tak clear..meh sini fokus aku nak tgk!!!!

nasz said...

bertuah badan, dpt adiah bthday. skali ngn dina dpt present...
happy bthday sya...

ai said...

EPY BESTDAY SYAPA!!

memula tu aku ingat nk belikan kau hadiah..pehtu tak jadik la..banyak dah kau dapat ni!...

psstt..tp aku punye bestday nnt kau belikan tau. Sian aku...takde sape nk kasi... :(

elly said...

apy besday syapa... wahhh sakan dpt adiah eh? adiah dina ke adiah mak lagi mhal nie? ekekeke...

~~ciklinn~~ said...

wah best best...aku suka dgn hadiah tu... wakakakka aku lak yg terlebih suka.....

apapon moga pjg umur murah rezeki yer....

saveme_zero said...

ewahhh...syoknya dapat hadiah sebeday..ekekekek