Monday, November 24, 2008

KUALA TERENGGANU,HERE WE COME!!!

21Nov - 23Nov((kuala terengganu)
JOM COTI2 MALAYSIA!!

Ari ni Jumaat..sepatut nyer aku keje ari ni..tapi memandangkan..family aku nak gi terengganu..aku di kerah untung menurut perintah!!!huhuh..tapi fikir2 balik..sonok gak gi jalan2 ghanu..sbb x penah sampai lagi..

Mcm biase..suami aku x ikut la..dia kerja..so,aku ngan anak aku je ikut family aku..dok kat Gem Beach Resort, Kuala Terengganu..Seronok mmg seronok..tapi x dapat ke laut..sbb laut bergelora..ombak besar..mmg x boleh mandi..tgk dari jauh je la..hehehe..

ni mase baru arrive Kuala Terengganu...

beso woo sotong ngan udang tu!!

cantik kan masjid ni..



baru sampai bas stand ,Kuala Terengganu..

Mase kat bas stand tu..dlm 1 jam gak la..kami tunggu kawan ayah aku dtg jemput kami utk ke resort..huhuh..jauh gak..30minit mcm tu..baru sampai ke resort..letih!!letih dok dlm bas..nasib baik la anak aku x meragam..alhamdulillah..dia suke naik bas..hahaha..Sampai2 resort je ujan..terbantut niat kami nak mandi kolam..xpe..esok masih ade....

Aktiviti hari ke 2..x byk pun..mandi kolam..dok dlm bilik...mandi balik..dok bilik balik..coz ari ujan!!!!..heheh..x leh berjalan..then petang skit..jalan2 gi beli kopok yg kawan2 kirim..utk family pun beli la gak ...meriah tul kopok kat sini..punye la org sanggup batur..


12 comments:

kirana-ummikmal said...

besan yg comey!!! ko kata ko bawa nb nagn berukband ko!! pesal x online??? coverage xde eh??? lindung gunung ganang sume eh...kekkeke... best nye coti2.... i suek la ngan menantu i comey tuh...aiyooo makin lebor muka nye....

ZiE said...

hehe comelnya dina.. dia kol sapa tu bf ke ayah? kahhhhh apapun sonoknyaaa jln2 satu family...

Eda said...

weh penyu mana weh..apa kelas peg ganu tak bawak balik penyu sekor....

nasz said...

seronok kome berjalan2 kat terengganu ye. aku suke tgk gambar dina pegang tepon tu. besar tepon dr tuan. kahhhhhhh

ai said...

mak aii..naik bas gi t'ganu. Kagum aku. tp elok gak kan? tak letih drive. skang ni mmg musin tengkujuh. mandi pool jelah jawabnye. wei, cute giler si dina. (sebenornye nk puji ngan mak dia skali..tp...isk!) yelah..yelahhhhh..kau pun cute gak! :P

Bibu said...

tenkiu ek beli kan kopok...walopon berat bahu memikul...tapi ringan di molot ehehehhe...syiok la jalang2!!

elly said...

amboi sonok dina ikut mak ye... asik jalan jeeeeeeeeee... jeles auntie tau! hehehe

Mummy ILa said...

huiyooooo...x sabo nak makan kepo leko..

ctm-cak'on said...

dina....nape kamu makin mantap dik? jeles kakak dgn kamu dik! hehehe....syoknye dik, kamu dah lepas ke t'ganu, akak x lepas lg ke sane taw, nk tggu ibu kamu bwk la...hehehe...

ellydanish said...

alahai kiut bangat dina ni...kalah mak dia..heheh..mmg betul le cam anak cina...hahahaha ni penangan zul beli cd tu lah...kahhhhh...aku nak pesan ko beli kopok lekor pas2 antar kat adek aku..lupo lak..adohaiii...

~~ciklinn~~ said...

wah ko coti2 malaysia yerk.....
best yer...... apa ole2 utk aku...

mek dtg umah aku amik homework lagikkk... walau aku tau yg dulu tak siap2 lagikkk wakakakka

ayien78 said...

awat dr kecik smpi beso si dina mesti pki stokin belang2 tu gak???
hehehehe...mest ada sentimental value....

dina dh byk rambut...wow!!!!
anakku yg bobbok tu gak yg botak lagi