Friday, November 14, 2008

lagi aksi terlampau mak2

Ari ni dah planning nak gi karaoke ngan ila,sarah,k.fiza...tapi k.fiza last minute x jadi..huhu..xpe next time kite gether key...

Pergh..lebam la kami melalak kat RB tu..huhuh..sonok sgtttttttttt..puas rase nyer dapat menjerit..hehehhee..korang bile lagi nak joint kami melalak ni??jom..jom..sonok wooo..



video

5 comments:

~~ciklinn~~ said...

huaaaaaaaaaaaaaaaaaa nape tak ajak aku.... kalau lah aku leh join korang mesti besttt.... huaaaaa nak ikutttttttt

ZiE said...

aksi ni memang telampaw la.. hahahah tapi suara korang memang superb la tabik spring betoi! hihi tu yg mula2 tu suara sara ke? leh jadi penyanyi ko sara..

Eda said...

tak bleh blah la korang....kahhhh..
aku repot bos2 korang....

saveme_zero said...

semua gile glemer...wakakakakak

mummy-izz said...

wakakakka...suara sape yg sedap sgt tu???

jangan lupa apundek kami...!!!

tagline aku"helo malaysia,brunei,aussie!!..jgn lupa apundek ellaaaa....amboi cik jahhhh!!"