Sunday, November 9, 2008

HUBBY COLLEGE REUNION@FELDA CAFE

Ari ni hubby aku ade reunion kolej dia...huhuhuh...ade yg ari2 jumpa..ade yg dah 10 tahun x jpe..masing dah beranak pinak...kejap2 terdengar jeritan.."adam!!!qistina!!!dina!!!!haikalll!!!lokmann!!!!abg!!!kakak!!!
jangan main air tu!!!!!krg jatuhh!!!!hmm..gitu la mak2 budak kalau dah menjerit!riuh..gamat..

Aku sampai kat Felda cafe tu dlm kul 530ptg..masih blum peluh lagi..x ramai yg dah sampai..bile masuk je kat dlm cafe tu..aku nengok..view dia amat2 la menenangkan!peaceful kate org putih..kahhhhh..dlm ati berkata "kalau mlm2 mesti cantik tempat ni...(maklum la..penuh dgr menda2 hijau)..dlm kul 6petang gitu..dah penuh dah cafe tu...semua dah sampai..

Hadiah yg di bawa..letak kat reception...utk letak nombor..sbb di akhir acara..ade lucky draw!!hehhe..ala..mcm tukar2 adiah tu laaa..sonok kan??nasib2 la sape dapat adiah kami...not expensive but valuable la..hehehe..maklum la..reunion..dah bertahun2 x jpe..lame la lepak nyer..gosip2..borak2..nyumpat2..story2..aku lak dok melayan la anak aku sorang tu ke hulu ke hilir ..huh..

Tempat tu mmg sesuai utk kanak2 berlari bermain dsbnyer..hehhe..tapi kena monitor la yer..jgn nak lepass je...krg ade je terjun dlm kolam ikan tu!!!satu hal lak mak ajak bapak balik!!kahhhhhh....okla..xmoh cite panjang..tujuan aku kabo ni..nak bgtau kat semua kawan2 m.com aku..aku ade cadangan utk reunion kite yg cadang2nyer nak wat bulan MARCH 2009..Memandangkan sahabat2 jauh dari BRUNEI,AUSTRALIA,ARAB,PENANG,PERAK,JOHOR,KEDAH nak turun KL..so,aku nak kite jpe this time la...boleh kan??ape pun ini hanya cadangan..but i really hope!!!yg kite akan dapat wat reunion mcm kolej my hubby wat..its really fun and full of joy...im sure..bile kite dah wat mcm ni.mesti kite saling ingat mengingati ,rindu rinduan selalu kan??kan??so,ape pun cadangan korang,SILA LA DROP YOUR COMMENT AT ME regarding this matter key...luv u all..muahhh..enjoy my piccas...choww

7 comments:

kirana-ummikmal said...

woii...halus nye gambo..adehhh kang aku rabun kang lgsung x nampak....

kome sume saje tau....huwaaaa sedihnye aku...bulan 3 tuh aku banak..aku dalam pantang...heppppp!!!

nasz said...

sya, aku setuju je ngn cadangan ko ni. seronok gak buat mcm ni. baru la meneratkan lg ukhuwah kita...
ala kir, sian nye ko...

ai said...

Aku boleh je..nampak tempat pon cam best..

sian kt ngko kir...takpe, nnt kita 3G. muahahahahaha

NUR SYAFAWATI SHAMIOON said...

ala kak kir..relax ar....xpe2..tahun 2010 kite wa gather lagi utk ko yer..hehhe..

saveme_zero said...

woii...mcm semut..kemutttt!! mane nmpk sya oi. I like gather-gather

kasihatie said...

ai...sesenang nnti terjah la blog atie...hehe

mummy-izz said...

kecik beno gambonye.. x pueh aku nengoknye..