Friday, November 28, 2008

CREATE BY MYSELF LOL!

Assalamualaikum..entry ni adalah kesinabungan entry smalam..hahaha..disbbkan petang semalam baru create bday card utk suami ku..so,pagi ni la baru update!hahaha...its not that expensive as memorylane,carduta or what so ever..tapi its really meaningfull to me n him!!I got this idea from my beloved fren in here...tq a bunch u all..really love your idea..

Mula2..pagi smalam buntu gak..xkan la x de ape2 utk suami ku ni kan?just wish je..mcm something missing lak..fikir punye fikir...tanye kawan2 kesayangan aku..dorang bg idea..wat kek beday!!that brilliant idea!!nape aku x terfikir??then..ade yg suggest wat bday card by myself..just using MICROSOFT WORD occay!!!haahha..just copy somewhere n paste it at words...easy rite!!!yg penting our kreativity..hehehe..


Konon2 kek beday tu nak deco2 la skit..nak tulis wording..tapi ade cite frust di seballik tu..x yah cite la..frust aku nanti..hahah...just forget bout it!ok!!dlm kul 1030mlm..aku start beroperasi di dapur..."OMG..laki nak balik kul 1130 ni..sempat ke wat kek sblm dia balik??adeh..tawakal je la!!aku dgn kelam kabutnyer..pak ..puk..pak pukk ..kat dapur(dina dah tido time ni..senang skit keje.kahhh).ngam2 kul 12 oven ku bunyi "ting!!" menanda kan dah masak kek aku..horaaayyy!!!Tapi xde deco2 la..sob..sob..sedih la..xpela.next time leh wat!!hehehe..jadi..ini la hasil nyer...saksikan!!!

BEFORE
AFTER
SEDAP X KAWAN2???

Hmm..dah settle pasal kek!!kite beralih lak pada donut stick!!hmm...setelah di fikir2kan..ape aku nak sarapan esok pagi..budak ofis pun ade tanye pasal donut stick aku ari tu..ari tu aku bwk skit..dorang berebut..ish2..x baik tul...xpe2..esok akakkkkk wat lagi utk adik2 yer..hahahaha..tu diaaa...nallaaa punya banyak stick!!!kahhhhh.mase aku uli ni..en.suami dah balik..so,sambil2 dia tgk cite 24 tu..tetiba dia nyampuk kat dapur..

"Yang..meh abg ajar awk wat donut bentuk croissant.."ekk elehh..ingatkan menda la..nak tunjuk bakat gak tu.."ha..sila la..amek tempat..biar sye amek camera!!"kahhhh....cissss...sabo jela..ajar aku suku jalan!!!mane la aku nak pahamm
"alamak yang..24 dah start...awk buat la yer!" adoiyai..marahnyer aku...tadi kate nak tunjuk cara2 nyer..dah tu dia tinggalkan je..lantak la..aku wat cara aku sendiri...tetiba tgh2 uli tu..teringat nasrah nye roti yg gebu bentuk tocang tu!!ahaaaa...i got an idea!!!so,aku uli la bentuk tocang!!!jadi mmg jadi..tapi bile dah goreng..dia terpisahh.kahhhhhhh..lantok la..janji leh makan...nyam..nyam..nak2 lak salut ngan choc tu..perghhhhhhhhh...korang tgk sendiri la yer..layanzzz


GORENG PAGI TADI...DAH SIAP ULI SIMPAN DLM PETI


INI LA DONUT YG AKU TOCANGKAN TADI.JADI ^%&%^$


SO,INI SAJA LA PRESENTATION AKU UTK KALI INI..SEMOGA BERJUMPA DI LAIN ENTRY...ASSALAMUALAIKUM....HEHEHE

7 comments:

saveme_zero said...

good job my pren.

ai said...

BRAVO!! BRAVO!!
KAU SANGAT KRETIP MS CAPAK!!!

Bibu said...

wah..semangat nye...sampai kol 12..pas tu wat donut lagi..erk kol bape ko tido ni!ala tulisan tak bape penting..yg penting wat sendri dan sedap khas tuk cik somi..

ps: aku nak taw gak ape citer ko x jadi pegi beli ek writing gel tuh?
len kali bilang akk...bab2 last minute ni aku ade..hehehhe

ellydanish said...

gelak aku tgk donut keding ko sya..psl pa leh lose molos ni...hehe
kena berguru ngan nas ni...kahhhh
adeiiii

Mummy ILa said...

amboiiii... cik abg seksi sambil mengentel donut. good job!

aku dah wat homework... :)

Rafizah Nordin said...

do no what to say...like sumting missing in that text...

Eda said...

wow ketip nya bini zul...kek tu pun cam sedap je...wahhhh zul tolong ko pintal eh...pastuh leh pintal lain..kahhhhhhhh..salute la kat ko sya...istri contoh 2008!!!