Friday, September 18, 2009

TAK KU DUGA INI TERJADI...

Salam
Selamat hari raya aidilfitri buat semua..
Maaf zahir batin..

Smalam..530pm...aku di timpa kemalangan kecik di au3 keramat..
aku nak elakkan avanza tu..dia keluar simpang x tgk aku yg tgh laju dgn ego aku tu..
dari aku langgar dia baik aku elak kan??elak punyer elak..ingatkan x jatuh..
jatuh jugak...ter sagat aku kat jalan tu...adeh..adehh..

pastu minah tu bwk la aku gi klinik..nasib baik la dia baik..
kalau x mmg aku bom dia kat situ gak..hmm..
Alhamdulillah..aku slamat..x teruk..xde patah2 sane sini..huhuh

Korang doakan aku cepat sembuh yer..walaupun nak raya ni..aku mcm xde mood sgt..tapi
utk tgk anak aku beraya..insyaallah..aku akan happy..hehhee

Slamat hari raya utk korang semua..maaf zahir batin..
Pesan kat suami2 , hati2 memandu balik kg ni..mcm2 leh jadi kalau x hati2..









Aku yg ke sakitan...

15 comments:

eLYies said...

syaaaaa...sian sahabat aku..

harap2 ko cepat sembuh yer......

FaizAmYAirieL said...

alaa ciannyee rakan selesboo kuu....jatuh moto erk..saba ye sya..leh la wat alasan kat kg husband nnt x leh wat keje sgt..ngeh ngeh..jahat x idea aku? kahhhhh

Mommy Prince said...

mak ai..meremang bulu roma aku tgk..betapa pedihnyer kene air..warghh..

semoga ko cepat2 kering luka tu.leh jalan lebih skit raya nanti..

madam CT said...

adehh adehh adehhhh..hati hati donk klo memandu moto tu dik..kerang berseri lah dik raya ko ni kang klo nk berjalan..mesti pedih ni..

ZiE said...

sian mama anagkat hana ni.. semoga ko cepat sembuh ye....

nasz said...

lor, siannye ko... tak pe la sya, sabar ye. raya tetap raya!!!

ape pon, aku ucapkan selamat ari raya kat ko, maafkan aku atas segala kesalahan aku kat ko ye. lenkali bawak motor, lebih hati2 lagi ye...

MUMMY ILA said...

sian ko my lesbo.. jaga diri baik2..sapu ubat. nanti dah sembuh luka2 tu.. p berurut... kalau jatuh moto ni walaupun luka x teruk tp sengal 1 badan beb

IMCurtain said...

Selamat Hari Raya Aidilfitri & Selamat Bercuti dari IMCurtain.com

p/s: Join our blogging community and spread your words there! Malaysian Blogger Community

Fiza Nordin said...

salam sya...

agaknye mase aku bg komen ni ko dah sembuh kot eh...sabo je la erk pompuan avanza tuh...mujur dia tak kene bomb ngan ko erk...

ape2pun moga ko sihat dan ceria di aidilfitri ni k...

ayien78 said...

ya allah sya...lagi nk raya lagi byk plak yg menimpa...bahaya gak bwk motor ni...kadang2 bukan salah kita
owang lain yg cuai kita yg kena hadap....

Sya, ko kena beli personal accident kalau ko bawak motor..at least apa2 hal... bila luka2 mcm tu pun di cover.... aku tk jual insurans cuma bila tgk ko camtu...tpikir..why not advise ko ...sbbnya personal accident ni murah jek...cam aku bayar bulan2 rm19 jek...kalau luka skit even terlanggar bucu katil pun bleh cover rm300...ko cuba tanya kat mana2 agent insurans... ambik yg murah2 pun takpe...apa2 hal jadik atleast cover.... mcm ko nyer kes ni free2 jek dpt rm300...
( bila la aku nk terluka ke...tgh tkde duit ni...kalau tk boleh claim heheheh)

el said...

ya allah sya..terok gak eh...sejibik mcm aku dulu2 tu ha yg aku cite kat ko tu..hehehehe luka2 pun ala2 cam aku jugak dulu2..hehehe
xpelah sya..ko sapu myk gamat ok...insyalah cepat luka tu ilang...

Tinie a.k.a Ibu Fatin said...

syapakkkk
aku ketinggalan keretapi maklumlah rumah aku takder tenet..masuk kj baru blh buka tenet
kesian ko eh..
dah ok ker luka2 ko tu??
nasib bek xder paper yang patah..adeiiiii
tu la, kalau kita berhati2 pun, kalau org lain tak berhati2 kena gak kan..sabar yer sya.. :(

oh yer selamat hari raya maaf zahir dan batinnn

elly @ suely said...

ko dah sehat sepenuhnye ke syapa?

saveme_zero said...

ngeri gak aku tgk..huhuhu
hope sabtu nti leh beronggeng..kahhhhh

ctm-cak'on said...

mak aiii..pe cite ni k.sya?

ish2x! mujur la x teruk...