Wednesday, September 16, 2009

L'OREAL , GARNIER, MABELINE WAREHOUSE SALES!!

Ha..mari..mari..mari... kite serbu warehouse sales!!! kahh..malas nak cite byk la.. tadi aku singgah corus hotel,Jln Ampang(berdepan ngan Wisma MCA) nampak banner tulis WAREHOUSE SALES FOR L'OREAL, GARNIER, MABELINE.. aku pun parking moto kat tempat teksi tu je..kahh..
trus naik ke ballroom..
aku x pasan lak sales nyer smp bile..rase nyer arini je..11am-7pm..sape2 yg mmg pakai product2 di atas..
sila la pegi..
mmg berbaloi-baloi..

slalu aku beli facial wash l'oreal rm21.90 kan..
tadi dia jual rm10 sahaja..
kan berbaloi tu...ahakss..
fuh...mcm2 ada...tapi ni je yg bekenan di hati..layanzz..




MY ALL - ALL MINE!!KAHHH


ni make up remover utk
lips,face,eyes yer..dia juga
merangkap toner..so lepas lap2 kat muka tu
x yah basuh dah..kira mcm cream muka..hehe
rm10


ni pulak eye contour cream..
utk yg itam2 bwh mata tu..dark circles bagai..
rm 10


ni ape eh..haaa ni dark spot
ala2 dark circle gak la..
rm8


ni lipstik mabeline..rose ape ntah..
rm10



ni lari tajuk skit...ni la kasut raya dina..kahhh
aku panggil kasut aladdin..beli kat bb poney,jusco w.maju..
cute x kasut dina??utk pengetahuan semua..kasut raya aku
pun sebijik mcm ni..hehhe..putih gak..aku beli kat nose aje..










Your Name

6 comments:

saveme_zero said...

cun..cun...i likeee

el said...

wahhh cam nak nari balet lak dina pki kasut cam tu..very loikeee it

haaa aku pun nak gak try garnier cam best je kan..aku ni x beli2 brg nak tacap muke aku di ari raya nti..harus terjah mn2 kedai ni..huhu takan nak npk sebam kot kan..harus mencantek kan diri

Bibu said...

adui aku nak pegi sgt tadi...uhuk hari ni je last? hermmm
a'ah nari ballet le korang anak banak raya ni ye!

FaizAmYAirieL said...

wahh..banyaknye borong barang make up...cam best lak kan ade cream bawah mate bagai..lawola kasut dina..agak bekenan aku...wah ko pon cam kasut dina gak..sweet la mak dgn anak pakai kasut comey sesame..ehehee

nota bijik: waktu aku komen ni kene tulis word verification berair..apekahh yg berair itew?? ngeh ngehh

Ibu Mifzal Arsyad said...

comelnya kasut dina..

selamat hari raya syafa

Tinie a.k.a Ibu Fatin said...

hamboi..apasal ko tak ajak aku?? boleh kita memborong bersama kahhh


Selamat hari Raya Aidilfitri Maaf Zahir Batin

Dari Tinie, Alek & Fatin :)