Tuesday, October 6, 2009

Menjelang raya...

salam...
huh..ni baru la ade mood nak upload gambo2 raya yg lepas..kahhh
tertinggal ketapi aku ni ha..maklum la..sibuk minggu2 raya ni...
entry aku yg lepas aku cite pasal aku eksiden kan..skrg ni
alhamdulillahh...luka2 aku dah beransur kering..tgn aku pun dah
gatal2 nak kopek2 sane sini..kahhhhhhhhhh...layan woooo...

Entry kali ni nak cite pasal raya la..
tahun ni aku berpeluang beraya di kg husband aku..
di Kuala Pilah, N9..

aku exited jugak la..sbbnyer aku ni x pernah beraya di kg..aku org KL sejati yer..
huhuhu..tapi tahun ni raya aku agak kurang melonjak2 la..
sbb nyer..luka2 aku time tu blum kering..so, mood tu lari skit la..huhuh.sakit weh...



ni kat tol sg besi..jem gilo lane TUNAI..
NASIB LA ADE SMART TAG!!!TQ SMART TAG!!


AKU YG TGH KESAKITAN NI..
TAPI MASIH BOLEH TERSENYUM SBB BALIK KG..HEHE

DINA X HERAN DAH..JANJI LEH TIDO

KAMI SMP KG SESUDAH AZAN..SEMUA PUN DAH
SLAMAT BERBUKA PUASA..KG. TALANG


PELITA DI SUSUN DI MALAM HARI...INDAHNYAA

PERTAMA KALI AKU ALAMI SITUASI BEGINI..
NASIB AKU DAH GOSOK SIAP2 DARI RUMAH..
DAH MCM BUTIK DAH HA...BERDERET2 BAJU.



TUAN PUNYA BLOG,

2 comments:

fazilzura said...

amboi dina .. tido x hingat punye yek...
ko tu sakit cmner pun mmg kalau depan kamera sure senyum manis..

** wakakakakak, berderet2 nk gosok yek.. dulu2 family haku pun gitu .. and aku ler mangsa nye.. now masing2 dh beso.. sume dh gosok dr umh

FaizAmYAirieL said...

wahh jammednye..nasib ade smart tagkan..mmg sungguh bergune smart tag tu..tp kdg2 aku balik keje lorong smart tag yg jam..lorong tunai ok..tu yg sakit ati tu..ekekee....ko 1st time beraye kat kg zul erk sya?nasib la ko ade luke2 kan leh ade alasan x yah buat keje sgt..kahhh...jahat aku..