Wednesday, September 2, 2009

SEPETANG BERSAMA KAK DORINA @ PILAH


Salam Ramadhan...
Sabtu minggu lepas.Kami bercadang nak balik kampung laki aku kat Kuala Pilah,N9
Berbuka puasa di sane..Laki aku pun coti Ahad & Isnin tu..so, di kesempatan ni la.dia nak balik kg kan..slalu susah sgt laki aku nak balik kg..maklum la..org keje shift..ahaksss

Tiap kali kalau balik kg laki aku je.aku mesti teringatkan kat seseorang yg berada di sane..mmg mastautin sane la..orgnyer ade la kak rina
Aku kenal dia dah lame wooo..mase time2 gile fotopages dulu..ahakss..skrg aku dah beralih pada blogspot..huhuh.tapi hubungan kami x putus di situ.Masih contact lagi kat ym ..kan kak kan..kan..kan??ahakssssssssss

Aku smp kg. hari sabtu lepas buka..ingat sempat la nak buka kat kg.skali pakcik laki aku call..kat bukit putus sgt2 jem..so, kami buka di seremban aje..lepas buka baru bertolak ke pilah..Esok nyer tu..dlm tghari..tetiba tergerak nak sms kak dorina ni..nak ajak jpe la konon2..(selama kenal x penah jpe lagi yer..asyik x kesempatan jer!!).Sonoknyer aku x lame tu dia reply!!ahaksssssssss...so,kali ni aku mesti dpt jpe dia gak!!x kira!nak jpe gak!

kami janji tgu kat depan skolah Abdul samad..huhu..smp situ je aku tau pun..(aku gi sorang je)..kebetulan kak rina nak gi seremban..lalu jalan tu..singgah la jpe aku!!!
yg paling syok tu..perjumpaan kami ni sgt unik yer..DI TEPI JALAN RAYA YG SIBUK DGN KENDERAAN KE HULU KE HILIR!!!

walaupun kejap je jpe ko kak..aku tetap happy..mmg dah lame aku nak jpe ko!baru skrg dpt ketemu..hehhe..ko sgt chumel yer..nak2 lipstik yg ko tepek kan kat pipi aku aritu..kahhh..time kasih byk2 utk payung yg sgt2 cantik itu!!!!mentang2 musim ujan.payung ko bagi aku yer?!!?!hehehe...sowie kak aku xde ape nak bagi ko..aku sempat laga tetek ngan ko jer..insyaallah..kalau raya ni kami balik pilah..aku singgah umah ko yer kak..masak sedap2 tau...SONOK JPE KO NYAH!!!!














BLOG OWNER,

10 comments:

dorinaaaa said...

wiiiwiiii
akhirnye dapek jumpo ko kan syapa
walhal den la orang petamo d fp dok chatting2..hahahahaahha

dorinaaaaaa said...

wiwiiii

nanti rayo datang tau....
leh lago tetek lagi ngan ko
tp tetek ko kecik
tetek aku besoooo..wakakaaaaaa

el said...

wahhhh kau jpe kak lipstik merah tu
jelesssnyerrrr...
mmg meriah tul aku tgk korg pya tmpt jpe tu..kahhhhh

Fiza Nordin said...

topi jalan pun jadik...nasib baik tak kene horn ngan lori balak.klu tak sure kak dorina melatah tak sudah...hahahaaa aku ingat cik kak ni...mase kat fp ler...lepas dah beralih ke blog dia tak mai pun blog aku dah...

FaizAmYAirieL said...

waaa comeynye kak dorinaa..x sesia jumpe tepi jalan sya..dapat payung avon tu...ekekeke kak dorina tokey avon yer?? sape yg ambikkan gambo korg gedik2 tepi jalan ni?

madamct said...

laaaa dorina plak ek nama ko inaaaaaa..wakakaka..i loike...

ko bila lak nk jumpa akk sya haa...

kak ina kl said...

salam syafa..rajin bebeno mak kamu berniaga...baguslah cam tu..

lawalah kamu pakai tudung..ayu gitu..

dah buat kenduri rumah baru ke belum?

fazilzura said...

soklan ceputimah ... pe kes dgn payung tu ???? posing depan kete tu kire vouge ler jgk .. tp payung tu ko dpt pree ke junior

Bibu said...

huahua..jupe gak kak Dorina ko yeh?
chumel lipstik de kan aka molot ekeke
pesla ko tak cemolot ngan de?

MUMMY ILA said...

aku baru pasan sya..gaya ko kan..sebijik cam dina. haaaaahaaaaaaaaaahaaaaaaaaaaaaaaa...