Wednesday, September 9, 2009

T-SHIRT OFFICE

yeayyy...t shirt dah dpt!!
ni t shirt company aku...kalau zura senior aku tu tayang uniform keje dia..
aku pun nak tayang uniform keje aku..kahhhhhh..
tapi baju ni x pakai ari2..every Friday jer..

dulu pun kami ade wat baju mcm ni..tapi tu semua
zaman2 ramping la...kahh..
tapi aku amek size S gak..alhamdulillah..MUAT KO!!BANGGA JAP..KAHH

Harap2 aku leh kekalkan la badan mcm skrg ni..
aku takut pakai lepas raya nanti dah sendat..ahaksss...


aku....,

8 comments:

fazilzura said...

kahhh ampeh je statement mu junior..

amboi lawa betui bj opis kamoo sha.. ni sure selalu pakai time g pasor jumat tu .. kahhh ..

Tinie a.k.a Ibu Fatin said...

eh macam anak dara la plak..macamna ko blh kembalikan body aal ko eh??

jiles ni

saveme_zero said...

ewahh..tayang pungkoq nampak..kahhhhhhhhh

♥ Eda ♥ said...

aKU yakin lepas raya kompom tak leh butang..takpeeee leh oder lain...kahhhh.... tapi mmg cantek...siap de nama lagi... tak sabo nak masuk IDS..wahhh tetiba je....

Bibu said...

aku nak jugak leh?

ai said...

dah lama aku tak pakai uniform opis...tunggu arr aku dpt bonus ni baru aku semangat nk pakai balik!

kahhhhhhhhhhhhhhhh

el said...

fuhyoooo S tu
cayalah ngan ko yg kecik tak heran leh pki S pun kahhhhhhhhhhh

mmg cung ko pki uniform tu
dah mcm budak courier tu ha
kahhhhhhhhhhhhhhhhhh

pape pun ko tetap chumel n cute di hatiku ok

FaizAmYAirieL said...

pheewwwiittt......mak dina ke kakak dina ke? besen aku ke anak kpd besen aku ni..kahhhh....mantap la ko skrg sya..slim shady giteww..jeless i....tunggguu next year kesliman aku lak erk..kalau dapat..kahhhhh