Thursday, September 10, 2009

BERBUKA BERSAMA LESBO SEMUKIM..






























Planning yg x di Plan oleh kami2 ini..tgh borak2 kat kapet..tetiba wat keputusan nak buka dgn mereka2 ini..huhuh...biase la..gengg semukim kena sentiasa bersama x gitu!!!ahakss
setelah berjam2 pecah kepala,pecah tekak bertekak pasal tempat nak buka..akhirnyer kami wat keputusan nak buka kat AL RAWSHA..Restoran Arab yg terletak di Jalan Damai, Kl..hidangan nyer buffet la..standard..rm40nett..kanak2 bawah 7 tahun free yer..

Laki masing2 xde..kami bini2 muda ni je yg ade..ahakssss..suke lak aku ngan title bini muda(bukan bini no 2 or 3 or 4 yer..)Mmg pueh ati la makan kat situ..Tapi sayang..aku bukan penggemar kambing mcm ila..aku x leh masuk kalau ade menu kambing ni..Aku mkn ayam ngan kebab je

meh layan gambooo....


aku,

4 comments:

el said...

sana sini kambing hehehehehe
awat gambor x bape nak ok sya...
kambing byk sgt tu yg xbape nak shot eh
kahhhhhhhhhhhh

MUMMY ILA said...

hahahaha.... kambing idamanku.
lepas ni pekena stimboat lak..seafood..seafood.. kahhh

FaizAmYAirieL said...

apesal gamba ko skrg banyak goncang erk? kahh..dah ikut alyn dah..ke mane peginye kamera pinky whinky ko...ngee..ko x mkn kambing erk? secubit pon x kan x mkn sya?? rugi la ko bayo rm40 tu..ekekkee

fazilzura said...

huhuhuhuhu tu ler...
dh ler daku bkn semukim.. bkn jgk geng kapet..