Tuesday, May 26, 2009

tq..

Salam..
alahaii..aku x tau la nape ngan aku semenjak dua menjak ni..sgt2 malas nak update blog..huh..sekadar round2 kat blog kawan2 je..maybe penyakit M terbesar aku dah smp kot???Tq pada kawan2 ka kasi award / tag kat aku..tapi aku blum sempat langsaikan lagi..huhuh..maklum la..xde ape yg leh ubati penyakit M aku ni..insyaallah..ade mase terlebih2.nanti aku wat yer..tq again buat kawan2 yg ingat kat aku..hehehe..



alangkah indahnyer kalau dpt begini hari2???







ikhlas

6 comments:

fazilzura said...

kalau cmnih aku pun nak eehehheeh

nasz said...

kalo duduk mcm tu je, tp duit bulan2 masuk, syok la sya

MUMMY ILA said...

tu dah cam aku je. sekali hadap 3 pc serentak. kahhh tp aku xleh dok goyang kaki kat umah..HUTANG keliling pinggang...hehe

Rafizah Nordin said...

sya,org tu kemungkinan besar sakit tulang belakang.janganlah teringin jadi cam dia wakaka

~~ciklinn~~ said...

hihihihihih sungguh berbahgia mamt tu kan.... aku yg duk umah pun tingin gak nak camtu... huhuhhu

FaizAmYAirieL said...

kalau sakit M datang kan tu tandenye ko pon nak M jugakk...kaaaaaaaahhhhh....m kedua tu ialan mengandung...dina nak dapat adik tu yg mak die asik M je tu..ehehe