Monday, May 18, 2009

SUAMI DEMAM ANAK CEDERA

Salam..
ni cite hari minggu..laki aku coti..mula2 aku dah planning nak bwk laki ngan anak aku gi mkn..memandangkan anniversary kami 12.5. ari tu kami xde celebrate ape2 pun...so,nak bwk la gi mkn..tapi di sebabkan jumaat mlm tu..laki aku di serang demam pulak...cian dia..terkulai je kat umah..mula2 dia dah mkn ubat...tidoo je...dah petang dlm kul 530 ,dia ajak aku gi klinik..aku rase badan dia pun sgt panas..wisau gak kan..skrg ni musim demam2 ni..bahayer woo..

dlm kul 6..smp la kat klinik..sementara tgh tgu no giliran tu..anak aku ni biase ar..melompat..lompat..lompat..skali dia x pasan depan dia ade cabinet...BEDEBOK!!!dia gi langgar nyer...TERSAGATT LA MUKA KAT ALMARI TU..uwaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..melalak x hengat kat dlm klinik tu!!!yg bapak nye dah lembek..x daya nak marah ke nak senyum ke..lembek je..

Aku pun gosok2 la kepala.ingat kena kepala je..rupa nyer kena muka...1minit kemudian...ASTARAFIRULLAHALZIM....tekejut aku..rupanyer bergaris luka kat pipi dia...tekejut weh!!!cian sgt..tapi mase tu dina x nangis dah..dia nangis kejap jer..huhuh..kuat gak anak dara aku ni..tu la..lompat la lagi.lompat2.!!


ngeri x??abis pp gebu anak aku ..huhuh


tangan pun kena gak...adeh..calar balar anak aku ni..


dah sapu minyak..ok skit!!leh gelak2

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

dina kacau ayah dia...
jangan kacau ayah dina..ayah ko x larat tu..krg dia fleng kick krg!!



nak cium ayah!nak cium!



ayah demam ker??nak picit?



sakit2 pun sye nak posing gak!!


nampak x luka sye tu??sexy kan??


HI..NAMA SYE SYAZA IRDINA..SYE NAK GI PLKN NI!!
BLUM PEGI DAHI DAH TERKOYAK..AI..AI..CAPTAIN!!






17 comments:

saveme_zero said...

adehh...mcm2 la anak tahun 2007 ni. lasak semacam..hahaha.

MUMMY ILA said...

adoii.. apa kes ni dina?

kan dah x cun tu..

Mommy Prince said...

adeihh.cian dina..

tp comel tgk gelagat dina..heeeheee

ieda said...

budak2 mmg lasak...bila dah terantuk kejap jer ngs pastu melompat balik...

♥ Eda ♥ said...

alahai..tersagat plak ..tang lain ok lagi..tang muke kena turunkan skit rege antaran nih...hehehe.... sya..gambo yg second last tu..sejibik muke ko time posing....hakhak.

fazilzura said...

YA ALLAH DINAAAAAAAAAAA..
nape jd cmtuh tuu.. lasak yekk ..

ayah nye doman , anak plak jatuh calor abih muko ...

* sha , ko jejaga skit sya.. skang ni org2 dewasa ramai nooo sakit demam .. aku pun naik risau .. demam lama plak tu dh ler panas

Tinie a.k.a Ibu Fatin said...

adei..aku plak yg ngilu..
otoromen gak la ko ni sya..kuat o..

syahfiza abd samat said...

adeiyaii dina!!sakitnye sagatan ituh!!uhuhuu..lasak btol2 budak2 nie kan!anak aku br 1yr tu pon da bape kali jatuh kali!ehehehhee

~~ciklinn~~ said...

ya allah kesiannyer...... tapi itulah kan budak2 mana reti nak duk diammm.. huhuhu

nasz said...

alahai, abis calar pipi gebu kamu dina. ish3, lenkali hati2

Cik Pah said...

alah.. siannyer.. takpe sekejap jer tuh.. nnt hilang

FaizAmYAirieL said...

hadoi dina..abis pipi gebus mu iteww...huhuh...ganas dak dina ni..airiel pon tgh lebam kat dahi belah kiri die sbb x reti dok diam dlm kete..skali aku brek die dah jatuh..huhuh..x reti dok diam mcm tu la jadiknyee..

ai said...

UIk!! kesiannye 2 beranak ni..cepat2 sembuh tau..

ayuZack said...

allaaaa dina... da bersagat da muka tu... sian dia... wahh syapa hang superwoman no... anak somi sakit hang cover tuk dua2.. chaiyokkk sya..

ko make sure calar kat muka dina tu ilang tau...anak dara ok...

elly @ suely said...

la cian dina... kan da becalar muke tu... turun lak rege kang kahhhhhhh... skang nie demam memg bahaya la sya... cepat2 pg kinik or hosp... cegah sebelum teruk melarat...

el said...

ish2 teruk gak pipi dina tu...
jgn berparut sudah..kang kureng wang hantaran..berdekah3

D.O.U.B.L.E...S said...

siannya dia..skrg dah ok ke..ala hai dah tak chumel anak dara tu berparut kat muka...tak pa yek nanti minta mak belikan crem sapu untuk hilang kan parut ..