Friday, May 29, 2009

cubaan melukis???

kahhhhhhhhhhhhhhh.....
xde keje cari keje..ni la dia..
boleh ke??ade x rupa DORA & DIEGO??
ke rupa AINA & IZZ???

korang nilaikan la yer...aku lukis jer...
lepas aku lukis ni..aku tunjuk la dina..

"dina..sini jap..mek tgk ni..mak lukis"
dina yg baru bgn tido.terkebil2 nak dtg kat aku..
"ni gambar ape ni dina?"
DORAAAAAAAAAAAAA
"yg ni pulak(aku tunjuk diego)"
"ABANG SENYUMMMMMM"


lor..nampak sgt anak aku kenal dora je..hehehe
xpela..asalkan di paham ape yg aku lukis ni..
so, ini menandakan..xde la buruk sgt lukisan aku kan??
kahhhhhhhhhhhhhh

video

ni plak mlm tadi..mood melalak kami anak banak dah dtg!!!
so,ape lagi..nyanyi laaaaaaaaaa....


14 comments:

Mommy Prince said...

comel betul Dina nyanyi.hidung ngan mulut pun tangkap tuh..hahahah

Tinie a.k.a Ibu Fatin said...

pandai ko lukis..
ker ko tekap???
hahaha
aku lukis rumah pun tak lulus..huhu

el said...

wakakakaka x leh blah ngan komen tinie..ko tekap ke sya..elok ba gai jer..xde pun hengot bengok...berdekah3...
kalo betul ko lukis..aku suspekdol...hehehe
leh msok contest..MARI MELUKIS HARI KANAK2 SEDUNIA..kahhhhhhh

Nur Syafawati said...

nik...biase la..mak nyer kan cumel..kahh

woi tinie..ckp elok2 skit..ingat aku ni skolah lagi ke tekap2..tgk la..aku lukis atas envelope company lagi..kahhhh

kahhhh..el!!iyer..iyer..mmg aku lukis ye..jgn x percaya..pendidikan seni aku SPM dulu A tau..kahhh

FaizAmYAirieL said...

wah x sangke ye sya ko pandai jgk melukis..eehehee...aku sgt fail bab melukis..ekekee..korg nyanyi lagu ape tu? almaklumla kat opis x leh dgr sound..kahhhh

Nur Syafawati said...

paeh...bakat semulajadi.kahhh
aku ngan dina nyanyi lagu BUAI LAJU2..

fazilzura said...

kire ok lah ko lukih tu .. leh di maju kan .. kene banyak kan practis okeyy ..

** weh ko nk wat pertandingan melukis ker?

♥ Eda ♥ said...

okeh..
memula aku nak kutuk lukisan ko..
sgt huduh k..sama cam lukisan klau aku yg lukis...kahhhhhh tapi tang dora tu mmg bole dimaafkan...sebab senang je..hahaha

yg si dina ni apesal petah sgt ko nyanyik..aku mcm riso dier nanti kongker karaoke la sya..hehehe

~~ciklinn~~ said...

weii ko lukis ker... pandai tu....

saveme_zero said...

hahahaha..comelnya. dgn mulut..dgn pipi dia..adehh..hahahaha

ctm-cak'on said...

ade bakat jd pelukis nie k.sya! pasni lukis pic daku n dina lak ek!? ekekek...

dina...uncle cak'on duk ikut kamu nyanyi dik, die suke sgt tgk gelagat kamu punya nyayian ni, jeles untie taw! hehehe...

MUMMY ILA said...

wakakakaka..dina! dina! lawak la ko ni menyanyi. tergelak2 aunty kat opis ni. hehehe..sungguh pandai menyanyi. wei.. yg ko lukis tu xde rupa anak aku pun. kahhh

minggu ni apis siapkan dora & diego tu. hehehe

elly @ suely said...

elelele dina nyanyi yer... cumel je dia...

nasz said...

pandai ko lukis sya. dina blh kenal tu, kira ko lulus la tu...

anak aku ntah kenal ke tak ngn dora. sbb aku tak penah dgr dia sebut