Wednesday, March 16, 2011

MENJAHIT PULAK??


Ni gara2 tengok blog/web dari kawan2 la ni...mcm2 la skrg ni..org skrg ni kaya dgn idea gamaknyer..ade je kreativiti yg nak di tonjolkan..ade pulak yg buat business...bagus!! i likeee...

Tujuan aku publish entry ni..bulan la nak meniaga atau promote ape2..cuma saje nak tunjuk kan skit bakat yg x bape nak adooo ni..hahaha..ntah ape hal aku ari tu TERAJIN plak kat umah..kobek2 kain dlm lemari..gunting2...tekap2..trus jahit..eh..eh..jadi pulak eh??

aku mmg minat dgn jahit menjahit ni..cuma xde la serius smp nak bukak butik menjahit kan..hanye sekadar suka2...nak puaskan hati sendiri..hehehe..skrg tgh nak beli kalin felt yg di perkata ramai org tu..saje2 nak sulam kat baju anak2 ..mesti anak2 dara aku tu suke kan..sbb mak sendiri yg jahit..hehehe

jahitan nyer x memuaskan sbb aku menyulam ni kul 12tgh mlm..tapi gigih plak mlm tu.. korang komen skit??



saya,

4 comments:

el said...

xdelah cantek sgt..bolehlah
boleh diperkemaskan n dpercantekan lg tu
tp syabas ada minat nak menjait tu
xpe slow2..mnlah tau nti jd lg kemas n cantek..smgt2 tu yg kita mahu..

fazilzura said...

fuyoh .. ok le tu tuk 1st time..
lepas ni bnykkan menjait key (cm aku jari2 bengkak jgk ler memula heheheh..cz aku ni kalau ikutkan x minat menjait, tp entah ler)

Lyana@Mely said...

hoyeh...pasni leh try wat baju lak eh..hehehhe

eLYies said...

awat rajin ni??? hahahha