Monday, March 7, 2011

lepas gian!!

Dgn ini,sah la kami melepaskan gian di kotak merah pada TUTTTTTTTTT...pada jam TUTTTTTTTT...sehingga jam TUTTTTTTTTT...
(maaf terpaksa sensored kan atas sebab2 yg x dpt di beritahu public..kahh)

Ok, planning yg x di rancang benor nyer..borak2 ngan geng mak2 hayam yg tercinta...tetiba ade yer bersuara "eh..jom koke esok? " ade lak yg menyampuk "ha..jom..leh celebrate beday aku skali nak" vavava..ape laki..melonjak kegirangan la mak2 budak sekalian dpt gi kotak merah melalak...

Actually on that day..kami celebrate beday amoi alyn yg ke TUTTTTTTTT
yg usul cadangan ni , AKU SENDIRI, ILA ,KAK BIBU .

then, teringat lak ade sorang lesbo yg nak melepaskan gian bersama2 kami..whakkaka..aku pun text la ym dgn si NIKI..

aku : "weh..esok ko keje ke?"
niki : "keje la nok.."
aku : "mau ke kotak merah x esok..aku,alyn,ila,kak bibu..celebrate beday alyn..mau? dari kut TUTTTTTT...smp TUTTTTTTTT...mau..mau?
niki : " nakkkkkkkkkkkkkkkkkkkk"
niki: "nakkkkkkkkkkkkkkkkkkkk"
niki : "nak followwwwwwwwwwwww"
aku : (DAH APE KENA MINAH NI..AKU TANYE SKIT JE..JAWAB BERKALI2..SAHH NAK LEPAS GIANNN..STRESS JE BUNYINYER TU)
KAHHHH..

so,kami celebrate beday alyn(March) + niki(on feb) together2 at kotak merah pav..ahakss..jom layan gambo2 mak2 yg x sedo diri kejap terlepas kandang..:)
lap u all peeps!!!xoxo

si justin izz beiber..penyanyi jemputan khas..tapi dia x nyanyi pun..

yeay..semua pandang camera!!!


kami meraikan mereka...muahhhhhsss..


kembang kempis idung ko niki..tau la lagu tinggi..kahh


ok..mak dah upah izz dgn menda ni..
senang dia x kacau mami dia nak nyanyi lagu rahim maarof..MEMANCORRR


bilik puaka!!!


amek ko..siap hirup lagi tomato soup!!!

sedap AIR TGN ko alyn...nyumnyum..ahaks

sedap nok kek ni!!!

saya,

5 comments:

Alyn Aellynn said...

mmg sedap kek air tgn aku tuh. wallah!!

A.I said...

TAK NAK KOMEN APA2!!! (-_-)

(lor...kek tu alien wat sendiri ke? kagom mak!)

Nur Syafawati said...

alyn...sila VANGGA DGN DIRI ANDA..whakkaka

kak ai..X PERLU KATA APA2..SENYUM!!!!X PERLU KATA APA2..SENYUM!!!.jgn la marah kak.nanti kami ajak kamo yer..hehehe

Arin Mansor said...

sedap wei kek tu alyn buat.!! menjilat jari! ahak ahak

( aku mmg nak lepas gian , maklumla lame sangat membujang bulan ni. ) wakakka

eLYies said...

ko angkut ipad dina??? hahahahhaa

aku jeles..jeles..jeles tengok gambo2 ni..VENCI!!!!