Monday, June 8, 2009

MY PRINCESS BEDAY PARTY


Salam...
entry kali ni semua nyer pasal party anak dara aku NUR SYAZA IRDINA..
Mula2 skali..aku nak ucapkan terima kasih yg x terhingga pada tetamu2 yg dtg..kawan2,sedara2,awek2,balak2,dah lain2...Aku mmg dah berniat lame dah nak wat beday dina kali ni..sbbkan mase 1st year dulu x dpat wat sbb kami semua gi family day kat tioman..so,this year aku xkan lepaskan peluang yg ade..nak2 pulak tarikh harijadi dia jatuh pada hari cuti..bersamaan dgn birthday AGONG kita...06.06.09(Sabtu)..Majlis bermula pada jam 4petang...


Terima kasih byk gak kat LAKI ILA
sbb telah bersusah payah melukis gambo DORA N DEIGO yg sgt2 cantik dan menawan itu..aku suke sbb budak2 semua kenal akan gambo2 itu..hehhee..good job to u apies!!!2 thumb up!!pada sesiapa yg nak gunakan khidmat dia..sila la pergi ke link di atas tu yer..tu bini nyer..geng mak2 ayam aku gak ni..



Terima kasih byk gak kat KAK BIBU / KAK WILDA
kak bibu ni org yg bertanggung jawab membuat kek beday dina ni..
aku pm dia 2 minggu lepas..aku tanye..kak,ko leh wat kek dora x?
sbb aku penah tgk dah hasil kerja dia sblm ni..amat2 puas ati..
dia ni teliti gak org nyer..kemass je dia wat..tu yg wat aku tertarik nak
order dgn dia..hmm..cuppies tu pun aku order dgn dia gak..yg tu pun aku sgt2 puas ati occay!!!!semua aku suke la!!!!tq so much kak wil..walaupun ade skit eksident..tapi just ignore it..aku x amek ati walaupun sebesar kuman..ngeh...ngeh..janji aku happy,anak aku happy, semua tetamu pun happy...walllahhhh...ha..lagi satu..pada yg nak wat beday anak2 tu..aku suggest kan la cuba try amek khidmat kak bibu kite ni..harga boleh di runding..klik je kat link dia tu..insyaallah..dia dpt membantu..kahhhh..thanks sekali lagi sbb ko bertungkus lumus siapkan kek tu..tq kak...


So,dah abis ucapan terima kasih..meh la kite ushar gambar2 yg aku copy paste dari blog2 kawan2 aku yg hadir..sbb kan mase majlis tu..camera aku bley terletak je kat dlm poket seluar aku..sgt2 lupa occay..bz sgt time tu..maklum la..mak pengantin..kahhhhhhhhhhh.izinkan aku curi gambo2 dari camera kalian...tq so much for coming guys..time kasih gak utk HADIAH2 yg menarik tu..anak aku sgt2 suke ye..tq sgt2..aku syg korang semua..pada yg x sempat aku nak invite or terlupa nak invite tu..MAAFKAN AKU YER...SESUNGGUHNYER AKU HANYA ADE 1 BIJI BUAH FIKIRAN...DAN AKU X BOLEH NAK INGAT SETIAP ORG UTK DI JEMPUT ..TAPI ANDAIKATA ADE YG BERKECIL HATI OR TERSENTAP SBB AKU X AJAK...MAAFKAN AKU..MUNGKIN AKU TERLUPA..SGT2 X BERMAKSUD X NAK MENJEMPUT..insyaallah..ade rezeki..kite jpe di tahun2 yg akan datang...

THANK YOU FOR COMING!!!


JOM LAYAN GAMBO2 DARI KAWAN2 AKU...












































tuan rumah...

18 comments:

ai said...

Mekaseh sbb menjemput aku ye syapak..dapat makan sup sedap, puding sedap, kuah kacang sedap, oren sedap..kek sedap! sume sedappp..

Nur Syafawati said...

same2 kak ai...laki aku sgt2 kagum dgn ko n family..tiap2 kali berjumpaan..x pernah x hadir kan diri!!!tahniah buat kamo sekeluarga!!!!ngeh..ngehhh

MUMMY ILA said...

seksinye acu ija.. hehe..

Meriah befday dina.. semoga dina menjadi anak yg cerdik..& menjadi anak yg solehah..

nanti suruh mak menabung utk dina ye..hehe

Nur Syafawati said...

insyaallah ila...akan ku didik anak dara ku itu utk menabung..tabung yg izz bagi tu sgt cantik..dina suke...smp bwk tido ko..

fazilzura said...

JUNIOR... time kasih cz sudi mnjmput.. tp maap x dpt nak terjah , cz jadual padat sgt2 ler..

Tinie a.k.a Ibu Fatin said...

sori tau aku tak datang..hehe
wei aku tgk ko macam lawa gilakk jer dalm majlis tu..ko pi saloon ke make up ha???
siyes wei...macam ko plak befday girl..hahaha

Nur Syafawati said...

its ok zura..i paham...u kan bz woman..hehhe...

weh tiut..ko mmg saje nak kenakan aku kan???kan???nak ckp aku x cantik la tu!!!hampesssssssss...
kahh..aku make up sendiri laaaaaaa...x kose nak abis duit kat saloon make up..ape kes???awat..nak aku make up kan ko ker??bak datang!!!!ngeh..ngehh

nasz said...

uwaaaaa, aku tak sempat jumpa sume org...

ape2 pon sya, tenkiu sbb jemput aku sefamili. tp aku pegi 3 beradik je, ekekeke... mknan mmg superb, aku sgt suke sup tu, terangkat! kek kak bibu pon aku suke. inshe mkn bag pack tu je. wakakaka

selamat hari jadi kat dina...

elly @ suely said...

sory syapa, x dpt gak hadir tuk tah bape kali invitation dari kawan2 m.com nie... kali ni, aku kena join xtvt family ke z00 negara huhuhu... w/pon dah dkt, tp aku x leh gk terjah sbb aku pg ngan rombongan 3 keta... cane tu? huhuhu lagi pon pastu aku gi lak umah abang aku n mcm2 xtvt family lagi... sory yer... anyway, happy besday dina! semoga dina membesar bagai johan! bile nak dapat adik nie :P

syahfiza abd samat said...

thx pa jemput kami jugee..ehehee!kalo ade pics hadiah2 kan best!ekekkee

Jue a.k.a Ibu Iman Zafran said...

Hepi besday to Dina... :-)

ctm-cak'on said...

amboi mak pengantin kemain gaya ek, hehehe...

kek n cuppies tu nmpk menarik lar, god job k.wil!

dora a.apis pun real jek, pandai ar a.apis lukis, caiyuk2x a.apis!

thn depan wat lg ek k.sya, leh daku usung anak lak, hehehe...

ZiE said...

Happy 2nd Birthday Dina.. auntie n family doakan semoga Dina dipanjangkan umur.. dimurahkan rezeki.. sentiasa diberkati and jadi anak yg solehah ye

Tq jugak sebab ko ingat kat aku sya... aku tau tak dpt nak hadir... scrap aku termampang pun menunjukan ko ingat kan aku.. kahh perasannya aku. aku sgt terharu..

apapun selamat menerima menantu ye mak penantin. hahahahaha wopss

saveme_zero said...

TQ sya sudi menjemput,aku suka sup mak ko tu. ikut hati x malu,nak je aku tapau..aci tak??

ayien78 said...

sya...sowi sgt2....sedih tau aku ni...maid aku baru balik jumaat lepas... mmg aku dah plan awal2 nk pg umah ko..hadiah dah beli ...siap tema dora lagi huhuhuk...tapi sedih sgt2 sbb maid yg ganti ema suppose smpi jumaat lepas sampai la ni tk smpi2 pun!!! hangin satu bdn aku di buatnyaaa

dr jumaat smpi isnin aku la bibik kat umah tu...+ bibik jinnis... penat nya tak hengattttttt!!! aku smpi kaki tgn cramp ... dlm hati pk...camnela si ema jaga tiga2 anak aku sowang2 ekkkk siap boleh masak...kemas umah..aku yg jaga berdua pun tk dan ..mkn tah ke mana.. kemas umah lagila...harammm

sowi sgt2..hopefully bolehla gather2 lain kali... cedih sgt sbb tk dpt join...paling sedih bila dah plan tapi tk dpt pegi..huhuhuk

eLYies said...

aku dpt melihat je la..huhu...DAH NASIB BADAN...wakakakaka...dlm pantang kan..aper nak buat..wakakakkka

happy besday dina...auntie harap dina cepat2 dpt ADIK YER....suruh mak kasi adik kat dina yer...

FaizAmYAirieL said...

hwaa...meriahnyee..sgt jeles dan tersentapp..kahhhh..anyway Happy 2nd Birthday to Syaza Irdina..smg jadik anak yg baik k..n jgn lupe mintak adik kat mak erk..ekekkee..nnt auntie send present from airiel k...ehehe

Bibu said...

mmg besh! aku mkn 2 kali JE...yg len tak sempat (dessert) .nuha dah bising isk anak sapa la tu..tq again for the jemputan..sama2 sbb puji kek tu..aku wat ngan sepenuh jiwa raga taw cewah hahaha..kalo org suke aku pon suke gak..lupe sejap yg cacat tu..neway aku sgt hapi (bape kali suke tah nak ckp) amik order dari ko syapa..gud job..parti yang meriah!