Thursday, July 2, 2009

SEPETANG DI TAMAN ..

SALAM...
lame rasenyer x update blog ni!!!!windu mmg windu..tapi tgn aku ni amat malas nak meng hapdate ler..sampai kawan2 aku sound
"sya..blog ko dah bersawang,berhabuk bagai dah..pegi la bersih2kan ape yg patut kat blog tu..!"kahhhhh
smp gitu skali kata2 kawan2 aku..time kasihla..bagi aku semangat kembali utk meng hapdate blog ni..insyaallah..aku akan lebih rajin lagi lepas ni eh..ngeh.ngeh..

entry kali ni pasal anak dara aku ni la...dia dari umur 9bulan lagi dah suke dgn buaian..aku pun agak mushkil gak..pantang nampak buaian..mesti tergedik2 nak naik..nak suruh aku hayun...bukan buaian tido tu yer..ni buaian kat taman permainan tu...

Alhamdulillah..setelah 3 tahun berumahtangga,aku dapat membeli rumah SENDIRI ye...Amat2 la kebetulan nyer..rumah ni sgt2 dekat dgn playground..ade pulak buaian ..huh..lagi ligat la anak dara aku tu kan...aku mmg xde fikir ape dah..dlm hati ckp "hmm..bilik dina kena mengadap playground ni..nanti dia boring2 leh tgk kawan2 dia main..
"(alasan mak malas nak bwk dia turun)kahhhh.

NI kes petang smalam..aku balik keje.amek dina kat umah mertua..berdesup balik ..tepat kul 630ptg aku dah smp..alhamdulillah..smalam hari pertama aku drive pergi dan balik di rumah baru.so,naik2 rumah..nak tgk manjalara..skali dina panggil
"mak..mak.nak main buai kat bawah mak!"
berulang2 kali dia ajak..x sampai ati pulak..aku pun tukar baju..jom la kite turun jap..kul 7 balik la..x jauh pun..sekangkang kera je..hehehe

Seronok x terkata dia bile tgk ramai kakak2 abg2 kawan2 tgh main..dia target buai dulu!!!pastu baru main gelongsor...meh la layan gambar dina kat playground..hehehe


Nampak x kegembiraan yg terpancar di wajah dina??
sampai kembang2 idung dia..kahhhhhhhh



Korang nampak x piring astro tu..
tu la umah aku!!!tingkap tu la bilik dina
x ke meroyan dia tiap2 ari balik tgk tingkap??



ala..mak ni..org blum ready la..



ok x lentokkan maut ni mak???


peace!!!kawan2 dina..meh la joint dina main!!

nota kaki :- LEPAS NI LEH LA SOFEA NGAN ALEX2 JOINT DINA MAIN KAT PLAYGROUND YER..KITE KAN BERJIRAN..KAHHHHHHHH







aku...

6 comments:

saveme_zero said...

x leh blah aku muka dina kembang tu..hahahaha

syahfiza abd samat said...

paa...sonoknye la ko dah ade umah sendiri..bile nak ajak aku dtg nih..ehehe..aku ngan sha2 ckup la..xpyh ramai2!!ekekekee
ko msk sedap2 tau..almaklum org da ade umah sndri..uhuhuuu
(dlm ati ade cket jeles sbnrnnye!)

iera_ayen said...

syok nyer...tgk berseri muka dina yer., mesti terjerit2 dia men menan tu.

Sya..dekat sgt2 umah ko ngn pdg menan, kalo anak2 aku la mau ari2 kena bw pegi...

fazilzura said...

amboi sonok nye dina...

el said...

wahhh pas ni sure dina nak main jer kat situ...
jgn ko mlm2 pi sn sudah dina...

鐵板豆腐Fay said...

cool!very creative!avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女,視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,情色論壇,性感影片,正妹,走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,情色遊戲,情色a片,情色網,性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,線上遊戲,色情遊戲,情色