Tuesday, July 7, 2009

ANUAR ZAIN CONCERT 2ND JULY 09


Salam.. dah berjambangggggggggg aku baru nak upload pic
concert anuar zain ni!!
atas sebab2 kemalasan dan cable camera x jpe!!
malas..malassss..
Tapi hari ni aku rajin.. Nak cite skit pasal konsert Anuar Zain Lelaki Ini pada 1-2july09 bertempat di Istana Budaya..perghhhhhhhhhh...mmg superb la persembahan dia..aku sgt suke occay!!!!aku mmg dari dulu2 lagi dah minat abg nuar ni..kahh..bukan terlalu fanatik..tapi boleh dikatakan...90% lagu2 dia aku hafal la...dah kate minat kan..mesti la hafal..ngeh..ngeh... dulu mase 2005 aku pernah gi tgk anuar zain wat konsert amal kat singgahsana PJ..mase tu teruja gila nak jpe dia..(mase ni blum kawin yer)bos belanje kami2 staff ni gi tgk konsert anuar zain..sonok sgttt sbb dpt jpe personally dgn dia.bergambo berdua2 dgn dia..pewitttttttttt...kenangan terindah tu... Lagu2 dia sgt2 besh..suara dia tu x yah ckp la..mmg power beb..pecah speaker kat istana budaya tu bile sore abg nuar tu berkumandang..kahhhhh Gambar x dpt amek byk..sbb rules dlm istana budaya tu..x leh melakukan sebarang bentuk rakaman,panggila telefon..(ala..mcm tgk wayang la..) So, ni je gambo yg sempat aku amek...video pun ade gak..layanzzz

enchem kan abg nuar aku???


tok tie pun dtg..dok depan kami jer..lawo tul kulit dia woo..



cantik kan tok tie???



ala..blur pulak...kena pakai DSLR NI..uhuk2


konsert bermula...





bye abg nuar...kite jpe lain di lain masa..kahhhh



6 comments:

saveme_zero said...

amboii...sonoknyaaaa. mmg lg sharp klu pki DLSR..kahhhhhhhh

MUMMY ILA said...

aku patut pegi ,..hehe

sure gambo ko cantik sya. lenkali sponsor aku sekali..bgtau en.rosham

FaizAmYAirieL said...

pewwiitt..beg baru lv...ekekeke..cantikla..sesuai utk pergi konsert anuar zain..ekeke..

el said...

a'ah aku fokus kt beg lv ko je..yg len aku x peduli..aku nk gak beg itu..kahhhh comey..cm ko gak..

fazilzura said...

amboi ko juniorrrr..
melayan abg nuor yek , dia x availeble dh .. heheheh

*** ko nak lawo cm CT tu ker, bley sgt2, g arr indon wat muke dgn krisdayanti

~~ciklinn~~ said...

vavavava syokkk tuuu....